Slika nije pronađena

Tvrtka Blitz-CineStar preuzela je prostor Broadway kina u sklopu splitskog Joker centra, u kojem će se 1. ožujka otvoriti multipleks CineStar. Ukupni kapacitet kina je 700 sjedala.

Multipleks CineStar smješten u sklopu Joker centra bit će opremljen prema najsuvremenijim standardima koji uključuju wall to wall platna i apsolutno najbolju svjetsku audio vizualnu tehnologiju.


Splitski CineStar će svim posjetiteljima nuditi svoje poznate usluge: 3 sata besplatnog parkinga, Stars Club 2X bonus kartice koje omogućuju on-line kupnju ulaznica i ispis istih kod kuće, najsuvremenije RealD 3D naočale, filmske matineje, svečane premijere i ono najvažnije - preko 150 najnovijih filmskih hitova godišnje.


Blitz-CineStar će u širenju mreže multipleksa u Hrvatskoj nakon splitskog otvaranja otvoriti još pet kina. Prvo će već 22. ožujka vrata za gledatelje otvoriti multipleks u Osijeku, zatim se 14. travnja u sklopu Arena centra otvara treći zagrebački CineStar.  Sredinom godine otvorit će se još dva multipleksa CineStar,  u Lumini centru u Varaždinu te u kompleksu Dvori Lapad u Dubroviku. Tijekom 2012. otvorit će se i multipleks u Slavonskom Brodu u Colosseum centru.

CineStar kino Split