Slika nije pronađena

Tijekom ove godine neće nedostajati dobrih romantičnih štiva, a ovo je samo još jedan naslov na koji moraš baciti oko i zapamtiti ga, jer sigurno ćeš ga htjeti pročitati, a nekada u budućnosti i pogledati.

Svi se sjećamo najtužnijeg filma koji je izašao prošle godine – 'Five Feet Apart'. Ljubavna priča za koju navijaš da preživi do kraja filma, ali to se ne dogodi. Nadamo se da ste se emocionalno oporavili od ovoga, jer stiže nešto novo od istih autora. 'Five Feet Apart' je nastao po knjizi koju su napisali Mikki Daughtry i Rachel Lippincott, a isti dvojac sada rade na nečemu novom.


Pišu knjigu pod nazivom 'All This Time', koja će također biti ekranizirana. Iako se radi o nekoj vrsti nastavka poznatog filma, priča neće biti o Stelli i Willu, već dolaze skroz novi likovi. Priča će ovog puta pratiti srednjoškolca Kylea, čija je djevojka umrla kada je stradala u automobilskoj nesreći. Bol i gubitak su grozni, ali uskoro on započinje romansu s jednom intrigantnom i kreativnom djevojkom Marley. Neke čudne stvari i događaji se počnu odmotavati pred njegovim očima i on shvati da život s Marley neće biti baš onakav kakav se činio. To je sve što se za sada zna o priči, a s obzirom da je knjiga još nedovršena, ne može se previše sa sigurnošću ni znati, no da će biti tužno i romantično, to je najavljeno. Knjiga izlazi u listopadu ove godine, a kada će film, još se ne zna točno, ali nade su da će se dogoditi tijekom sljedeće godine.


Foto: Imdb

M.T.

Pogledajte još:

Nova runda svađa, romantike i sexy scena: Izašla je najava za nastavak filma 'After', a tu je i Dylan Sprouse

Lara Jean u ljubavnom trokutu! Izašao je trailer za nastavak filma 'To All The Boys I've Loved Before'

Ljubavna priča koja će te raspekmeziti – za mjesec dana u kina dolazi film sa zvijezdom Riverdalea!

knjiga five feet apart Ljubavna priča

Još vijesti