Slika nije pronađena

Veliki redovi obožavatelja Sumrak sage preplavili su Los Angeles uoči svjetske premijere filma Sumrak saga: Praskozorje, 2. Dio.

Obožavatelji Sumrak sage došli su iz cijelog svijeta u Los Angeles kako bi prisustvovali svjetskoj premijeri posljednjeg nastavka filma, koja će se održati u ponedjeljak. Već danas su u velikom broju pristigli u kamp u Downtown LA kako bi zauzeli svoja mjesta pred Nokia Theaterom, ni kiša ih nije omela u njihovom naumu da zauzmu što bolja mjesta kako bi izbliza vidjeli svoje idole.


Ako vam se čini da imate deja vu, to je zato što se ova manija ponavljala prilikom svake premijere filmova ove sage koja je postala globalni fenomen. Ovoga puta, više no ikada, obožavatelji su uzbuđeni jer je film Sumrak saga: Praskozorje, 2. dio posljednji nastavak, te ceremonija crvenog tepiha, koja će se održati u ponedjeljak, možda posljednja prilika da obožavatelji na okupu vide sve vampire i vukove. Posebno uzbuđenje vlada oko zajedničkog pojavljivanja Kristen Stewart i Roba Pattinsona.


Ove je godine Summit organizirao kamp za čak 2.200 obožavatelja, dvostruko veći nego prošle godine, što ga čini jednim od najvećih kampova za obožavatelje ikada, a svakako najveći što se tiče Sumrak sage. Studio je isplanirao razna događanja i sadržaje kako bi obožavateljima ove dane čekanja učinio zanimljivima i zabavnima.

Možda ne možete stajati pred Nokia Theaterom i čekati slavne glumce, ali zato film možete pogledati među prvima u svijetu, čak prije Amerike, ekskluzivno u IMAX-u od 14. studenoga! U multipleksima CineStar i ostalim kinima od 15. studenog – svoje ulaznice kupite još danas!

sumrak saga robert pattinson kristen stewart

Još vijesti