Slika nije pronađena

Za neke celebove znamo da su bili na odvikavanju od droge ili od alkohola. Mediji često znaju pratiti njihov oporavak od samog odlaska u kliniku pa do otpuštanja iz nje. No, postoje celebovi koji su bili na odvikavanju, a javnost je za to saznala tek kada su izašli.

Premda mislimo da medijima ništa ne može promaći i da će nas obavijestiti o svakom koraku našeg omiljenog celeba- to ipak nije tako.

Celebovi često podliježu konzumiranju droga, alkohola ili seksa te zbog toga su `gosti` različitih klinika za odvikavanje.

Na opće iznenađenje svih nas, neke slavne face bile su na odvikavanju, a mi smo to saznali tek kada su izašli.

Evo koje zvijezde su bile na `tajnom` odvikavanju:

Selena Gomez

Svi su bili iznenađeni kada je pjevačica Selena Gomez završila u klinici za odvikavanje. Za javnost je rekla kako joj je bilo potrebno liječenje kako bi se oporavila emocionalno od onoga što joj se događalo u životu. Rekla je kako je pritisak na nju bio prevelik jer je istovremeno morala biti seksi, slatka, draga i po svačijem ukusu. Izvori tvrde da je pravi razlog odlaska Selene na odvikavanje njeno prečesto uživanje u drogi MDMA te zbog korištenja jakih lijekova poput Xanaxa.


Zac Efron

Glumac Zac Efron se 2013. godine prijavio u kliniku za odvikavanje od alkohola. Zac je smatrao da se njegovo ispijanje alkohola izmaklo kontroli. Tvrdi da je počeo učestalo piti nakon što se sve češće morao nositi s novinarima i novinskim napisima o svom privatnom životu.


Drew Barrymore

Većina je bila upoznata s prošlošću glumice Drew Barrymore i bilo je  poznato da je nekada kao mlada bila prava partijanerica. Nakon što je njezina autobiografija Little Girl Lost dospjela na police knjižara, svi su saznali da je dva puta bila na odvikavanju.


Pink

Godine 2008. pjevačica Pink je objavila da se tijekom ljeta prijavila u kliniku za odvikavanje. Rekla je da se boji da je njena navika ispijanja alkohola postala opasna.


Demi Moore

Ne može se sa sigurnošću reći zašto je 2012. Demi Moore otišla na odvikavanje. Bilo je puno glasina da je otišla u kliniku no nitko nije mogao potvrditi. Nakon nekog vremena pukla je vijest da je izašla iz klinike. Logika nalaže da ako je izašla, onda je morala i ući, no...još uvijek javnost ne zna zašto.


Jon Hamm

Zvijezda serije Momci s Madisona, Jon Hamm bio je na odvikavanju od alkoholizma 30 dana. Nažalost Jon i lik kojeg tumači u seriji, Don Draper imaju iste loše navike. Zapravo, glumac ih više nema!


Mischa Barton

Bivša teen zvijezda Mischa Barton otišla je na odvikavanje od alkohola. Njen `poziv na buđenje` bilo je uhićenje 2007. kada je vozila u alkoholiziranom stanju. Mischa kaže da je htjela završiti program odvikavanja te da nije htjela od toga raditi veliku vijest. Čak ni neki njeni prijatelji nisu znali da je bila na odvikavanju.


Daniel Radcliffe

Zvijezda Harry Pottera, Daniel Radcliffe prije nekoliko godina je otkrio kako se vratio s odvikavanja. Do tada, javnost nije imala pojma da je Daniel imao problema s alkoholom. Glumac kaže da se oslanjao na alkohol kako bi uživao u stvarima.


I.P.

Pročitajte još:

Neobične opsesije i ovisnosti slavnih

Oni su najpopularniji na Instagramu: 10 celebova s najviše fanova

Prepoznajete li ih? Celebovi kada su bili klinci


celebovi odvikavanju celebrity odvikavanje

Još vijesti