Slika nije pronađena

Drugi ili treći dio filma nam mogu dati bolji uvid u cijelu priču koja je počela, ali filmaši kao da zaboravljaju da ponekad nastavci uistinu nisu potrebni.

A to su čini se zaboravili mnogi jer smo dobili hrpetinu nastavaka filmova koje smo gledali i nekako osjećali sram. Radnja se odvija uglavnom po uzoru na prvi nastavak, sudeći po glumačkim sposobnostima, za glumce bi se reklo da su obični ljudi s ceste, a specijalnih efekata se ne bi posramili ni trash filmovi, a mi se pitamo: čemu to?

Zašto dobar film upropastiti prelošim nastavkom? Odgovor na to još uvijek ne znamo, ali smo odlučili vas upozoriti na filmove koje nikada ne bi trebali gledati jer ovo su najgori nastavci teen filmova:


Opasne djevojke 2

Svima je jasno da je prvi nastavak ovog filma već postao legendaran i često se referiramo na njega kada je riječ o pop kulturi, ali nikome nije jasno tko je uopće i zašto došao na ideju snimiti nastavak? Ovaj film iz 2011. je dobio poraznu ocjenu na IMDB-ju, a to je 4,2. Mnogi obožavatelji prvog dijela bi čak i imali malo poštovanja prema ovom nastavku da je izašao godinu ili dvije nakon originala, ali je izašao nakon 10 godina. Nelogično, zar ne?Marley And Me: The Puppy Years

Svi se dobro sjećamo filma Marley And Me u kojem glavne uloge imaju Jennifer Aniston i Owen Wilson (i psić Marley naravno), ali ovog nastavka se garantirano nitko ne sjeća. A i zašto bi? Ovaj film je poprilično loš, a malo i besmislen. Besmislen je zato što prati odrastanje psića koji u originalnom filmu na kraju ugine. Prema našem mišljenju – malo morbidno.Plešimo zajedno 2

Ovaj film definitivno nema smisla jer original je izašao 2001., a ovaj drugi dio tek 2006., a nelogičnost je u tome što se on odmah nastavlja time što je Sara otišla plesati na Juliard. Tko bi u to uopće povjerovao kada drugi nastavak uopće ne uključuje glavu glumicu prvog dijela, Juliju Stiles? Osim toga, cijela halabuka oko Julije Stiles i ovog filma je sto puta splasnula do 2006., tako da je to još jedan besmisao ovog filma.


Tooth Fairy 2

U prvom dijelu ovog filma glumi legendarni Dwayne Johnson poznatiji pod nadimkom The Rock, a u ovom dijelu glumi gotovo nepoznati glumac zvan Larry the Cable Guy. Iako je prvi nastavak filma bio pomalo lejm i ne komičan iako je bio komedija, u njemu je glumio The Rock! I to je velika stvar za razliku od prije spomenutog glumca.A Cinderella Story: Once Upon A Song

U prvom nastavku ovog filma, naziva Pepeljugina priča, glume Hilary Duff i Chad Michael Murray. Oni su godinama bili uzor mnogim mladima s tim filmom i s tom ljubavnom pričom pa se pitamo: zašto se snimio nastavak? Odnosno, zašto se snimilo još tri nastavka? U drugom glumi Selena Gomez, a film se zove Još jedna priča o Pepeljugi, a film je bio osrednji i skroz predvidiv. No, što su filmaši htjeli postići s ovim trećim dijelom u kojem glumi Lucy Hale? Film je vrlo niskog budžeta što se može vidjeti i iz plakata.


Američka pita: Knjiga ljubavi

Nastavci Američke pite (kojih ima otprilike sto) zapravo i nisu toliko baš loši kao drugi nastavci nekih filmova, ali u principu treba reći redateljima ovih nastavaka da je vrijeme da prestanu. Kada su originalni glumci poput Jasona Biggsa i Seanna Williama Scotta odustali od ovog filma jer više nisu bili toliko mladi da bi glumili srednjoškolce, filmovi su se i dalje nastavili snimati. Osoba koja je konstanta u ovim nastavcima jest Jimov tata, odnosno glumac Eugene Levy. On tako glumi i u ovom nastavku, a svaki idući nastavak uopće nije smiješan nego su sve više seksistički.


Okrutne namjere 2

Ovaj nastavak zapravo pokazuje što se događalo prije prvog nastavka. Prvi nastavak filma je tinejdžerska melodrama koja je ušla u klasike. U oba nastavka pokazano je kako bogati adolescenti rade grozne i bizarne stvari, a s ovim nastavkom je pokazano da su Kathryn i Sebastian totalni sociopati...kao da to prije nismo znali.


nastavci nastavci filmova nemojte gledati

Još vijesti