Slika nije pronađena

Svi smo bili, ali smo još uvijek očarani nekih Disneyjevim filmovima koji su puni magije i čarolija, pogotovo kada je u pitanju Pepeljuga! No, sada kada smo odrasli, sve više shvaćamo neke greške u filmu koje su možda slučajne ili jednostavno nema nekog drugog objašnjenja za njih.

Korisnici Reddita su pokrenuli raspravu o starom Disneyjevom crtiću 'Pepeljuga', kako piše Tyla. Naime, tek sada su primijetili neke greške koje se pojavljuju u ovom crtiću koje uopće nismo doživjeli dok smo bili mali, možda zato jer smo bili uvjereni kako se radi o magiji ili čaroliji. Tako su u 'Pepeljuzi' primijetili čak dvije greške, a obje greške se tiču cipelica koje je Pepeljuga imala prije, tijekom i nakon svečanog plesa na kojem je plesala s princem. Naime, korisnici Reddita pišu da je prva greška ovog crtića u onom trenutku kada Pepeljuga u ponoć gubi svu čaroliju, a samim tim i haljinu te sve druge dodatke koje je imala sa sobom kako bi izgledala poput princeze. Tako joj je napomenula i vila, da kada sat otkuca ponoć, ona će izgubiti svu čaroliju te će se sve opet vratiti na staro – od njezinog starog kostima, do bundeve koja je predstavljala kočiju.

via GIPHY

No, prva greška je u tome što je ona zaista izgubila sve čarobne stvari koje joj je vila dala, osim staklenih cipelica! Bilo je rečeno kako će izgubiti sve, ali su joj staklene cipelice ipak ostale i to korisnici navode kao prvu grešku Pepeljuge. Druga greška se tiče opet cipelica, a kod nje im je čudno kako su joj one savršeno pristajale cijele večeri i onda su se baš izule s noge u trenutku kada je trčala s plesa. Jedan korisnik Reddita je opravdao ovu drugu grešku tako da je naveo kako je to vjerojatno zato jer joj se noga oznojila tijekom plesa pa joj je zato staklena cipelica ispala dok je trčala. Razlog je poprilično dobar, no i dalje su neke stvari ipak ostale nejasne.

Pogledajte još:

Najgore i najdosadnije romantične komedije svih vremena: Ovih 10 nemoj niti pokušati gledati

Romantična komedija koju jedva čekamo izlazi u ožujku: Cola Sprousa gledamo u novoj ulozi

Top 10 najgledanijih filmova sada u Hrvatskoj: Prvi na listi je je drag Hrvatima iz posebnog razloga

greška staklene cipelice crtić pepeljuga disney

Još vijesti