Slika nije pronađena

Nema ništa uzbudljivije nego kada se suluda i neobična teorija zaluđenih fanova pokaže točnom, a baš to se dogodilo; redatelji crtića Frozen Jennifer Lee i Chris Buck potvrdili su sumnje obožavatelja – Anna i Elsa imaju brata!


I ne samo da imaju brata nego njegovo ime sigurno znate – riječ je ni manje ni više nego o Tarzanu! Ok, ako vam je sve ovo previše, idemo redom. Sjećate li se uvodne scene iz crtića Frozen u kojoj roditelji princeza odlaze na putovanje brodom, no ubrzo se nađu usred velike oluje tijekom koje njihov brod nestaje? Iako smo stekli dojam da su nastradali, čini se da nije tako – mora ih je izbacilo na obalu džungle gdje je kraljica rodila sina, a nakon što su ih ubili leopardi, njihovo dijete odgojile su gorile i tu počinje nova priča o Tarzanu.


Malo je neobično da su iz skandinavskih voda završili na obalama džungle, ali morate imati na umu da ovo nije službena Disneyjeva teorija. 'U glavama nas koji stvaramo priče sve je povezano na neki način. Što se mene tiče, Tarzan je Elsin i Annin brat' objasnio je redatelj Frozena.

Znači li to da su svi Disney crtići tajanstveno povezani?

Foto: Giphy.com
I.N.

Pročitajte još:

Tinejdžerica postala zvijezda jer izgleda kao princeza iz crtića Frozen

Disney ide korak dalje: sljedeća princeza bit će lezbijka?

Disneyjeve tajne: stvari koje niste znali o svojim omiljenim crtićima

teorija crtić disney

Još vijesti