Slika nije pronađena

Radi se o retro filmu namijenjenom svim uzrastima, a po žanru je animirana obiteljska komedija. U glavnim ulogama su medvjedić, Hugh Grant, Ben Whishaw i Brendan Gleeson.

Pogađate – riječ je o filmu 'Paddington 2' koji je na tomatometru osvojio nevjerojatnih 100% i svidio se čak 89% ljudi koji su ga pogledali. Od mogućih 10 bodova na 'average rating' skali osvojio je čak 8.6 (na temelju 169 kritika) i do sada zaradio više od 8.2 milijuna dolara.


Tim rezultatom je nadmašio dosadašnji rekord koji je držao crtić 'Toy Story 2'. Usporedbe radi, idući na listi je 'The Shape of Water' sa 92% na tomatometru, a nakon njega slijedi 'Star Wars: The Last Jedi'. Spielbergov 'The Post' zaslužio je 88%, a 'Jumanji: Welcome to the Jungle' 76%, ali i najveću zaradu od 19.6 milijuna američkih dolara.

Kritičari su također pohvalili odličnu glumu Hugha Granta u filmu 'Paddington 2', pa ako još niste, pojurite u kino da vidite što je tako čarobno u simpatičnom medvjediću u kišnom ogrtaču. Prikazuje se od 7.12. u hrvatskim kinima i traje 103 minute.


Pa kad ga pogledajte - javite nam je li vas izbor kritičara za najbolje ocijenjeni film svih vremena iznenadio.



Foto: YouTube/Studio Canal/Screenshot/Profimedia

M.Z.

Pročitajte još:

CAN'T WAIT: Novi filmovi koje će obožavati svi koji vole superjunake

Pripremi se za praznike – idealni filmovi iz 2017. za gledati s obitelji

Novi recept za fit liniju: gledaj horore i pretvori mršavljenje u užitak

kritičari paddington 2 medvjedić najbolje ocijenjeni film svih vremena rotten tomaoes

Još vijesti