Slika nije pronađena

Ovdje je na jednom mjestu sve što trebaš znati o filmu 'Five Feet Apart' koji u kina dolazi sredinom ožujka.

Pripremite se za puno dobrih filmova ove godine, a još jedan koji obavezno trebate dodati na listu 'must watch' filmova je i 'Five Feet Apart'. Ovo je prvi film nakon dugo vremena u kojem ćemo gledati Colea Sprousea u glavnoj ulozi, ako ne brojimo ulogu Jugheada u Riverdaleu. Uz njega će se pojaviti i Hailey Lu Richardson, a evo što još sve trebaš znati o ovoj romantičnoj drami.


Do sada su izašla dva trailera koji mogu dati dobar pogled na priču. Stella i Will su tinejdžeri oboljeli od rijetke bolesti zvane cistična fibrioza koji se slučajno upoznaju jednog dana u bolnici i zaljubljuju. Emotivna priča prati njihovo upoznavanje, spojeve, borbu s bolešću... ali i borbu s činjenicom da cijelo vrijeme moraju biti udaljeni jedno od drugog oko 2 metra, zbog bolesti koju oboje imaju. Ako se Stella približi Willu, može pokupiti infekciju zbog koje će joj pluća otkazati i ona umrijeti.


Ovaj će film biti prava poslastica za sve one koje je osvojio 'Greška u našim zvijezdama', jer priča ima dosta sličnosti.

Kako će završiti njihova ljubavna priča? Morat ćemo čekati do ožujka da saznamo!

Foto: YouTube

M.T.

Stiže treći nastavak 'Princezinih dnevnika' – idealan film za pogledati sa starijom sestrom

WOW Najgledaniji Netflixov film dobiva nastavak! Jeste li spremni za još malo Noaha Centinea?

[WOW] Disney nastavlja s filmskim iznenađenjima – objavili su trailer za Frozen 2!

Pogledajte još:

tinejdžeri drama novo ljubavni film five feet apart

Još vijesti