Slika nije pronađena
Prošlo je već nekoliko mjeseci od kad nas je Netflixov hit 'To All The Boys I've Loved Before' pretvorio u vjerne fanove Petera Kavinskyja i pratitelje Lare Jean. Naravno da su fanovi već spremni za nastavak, a izgleda da će ga i biti.

Jučer je redateljica filma Susan Johnson na svom Instagramu podržala vijesti koje kruže o nastavku filma. Podijelila je članak s web portala Collider u kojemu je izvještava o nastavku filma. Uz objavu napisala je: 'Pa, otkrili ste nas! Hvala vam na podršci, svi! To ste sve vi!'.

via GIPHY


Ranije istog dana su Paramount i Netflix bili na sastanku i raspravljali o mogućem nastavku filma. Međutim, Netflix je rekao kako nema još službenih vijesti vezano uz nastavak, kako se o tome još uvijek raspravlja. Vrlo je vjerojatno da će nastavak filma biti snimljen u bližoj budućnosti s obzirom na velik broj vjernih fanova diljem svijeta.


via GIPHY


Sve ide točno u onom smjeru koji želimo, samo još da Netflix tu vijest o nastavku objavi i službeno da možemo mirno spavati jer mi jedva čekamo, ne znamo za vas.


Foto: Imdb/Giphy

M.S.K.


Pogledajte još:

Prestani raditi to što radiš i primi se TV-a – sutra izlazi novi film s omiljenim Internet dečkom u glavnoj ulozi!

MUST WATCH O njemu ste sigurno čitali, ali jeste li pogledali trenutno najpopularniji Netflixov film?

[HOROSKOP] Pripremite kokice – slijedi idealni božićni film za svaki znak u Zodijaku!

film Nastavak to all the boys i've loved before Netflix

Još vijesti