Slika nije pronađena

Lady Gagu ćemo ponovo gledati na velikim filmskim platnima u još jednoj ulozi ovog novog filma! Nakon nominacije za Oscara zbog uloge u filmu 'A Star Is Born', očito je da se Gaga sviđa ljudima ne samo kao pjevačica, već i kao glumica. Sada glumi jednu od većih uloga u novom filmu 'House of Gucci' koji tek treba biti premijerno prikazan krajem ove godine.

Lady Gaga osim što godinama osvaja svijet svojom glazbom, sada ima i hrpetinu obožavatelja zbog njezinih glumačkih uloga. Tako se je prvo proslavila filmom 'A Star Is Born' gdje je glumila s poznatim glumcem Bradley Cooperom, a sada nas zanima hoće li se tako proslaviti u novoj ulozi za novi film 'House of Gucci' čija radnja prati jednu od najpoznatijih modnih obitelji na svijetu. Izašao je i trailer ovog filma u kojem vidimo da će estetika filma zaista biti na nivou zbog količine glamura i sjaja u njihovim modnim kombinacijama.Gaga je još u ožujku ove godine na svom Instagram profilu podijelila fotku sa snimanja filma, a nedavno je stavila i plakat ovog novog filma.

Radnja filma će se bazirati na ubojstvu unuka poznatog dizajnera Guccija. Lady Gaga utjelovljuje ulogu bivše supruge ubijenog unuka koja je osuđena za planiranje njegovog ubojstva. U traileru vidimo i njezin talijanski naglasak pa je očito da se je cijela dala u ulogu Patrizie Reggiani.

Pogledajte još:

Muka zvana Lady Gaga i recitiranje kao u osnovnoj: Ivana Mišerić i Mario Roth u glazbenom izazovu sve nasmijali!

Lady Gaga osvaja i beauty tržište – objavila je da pokreće svoj vlastiti brend šminke!

Addison Rae ima jednu od glavnih uloga u glumačkim vodama – objavljen i kratki isječak iz filma

Lady Gaga Novi film house of gucci

Još vijesti