don't look up

Božićne smo filmove odgledali i sada se vraćamo istraživanju što ima novog i što bismo mogli gledati ovih dana. Jedan je film posebno iskočio. Novi filmski hit s Leonardom DiCapriom u glavnoj ulozi oduševio je gledatelje.

Za kraj godine, još jedan, vjerujemo zadnji, filmski hit koji je izašao 2021. godine, a koji se mora pronaći na tvojoj listi pogledanih filmova. Radi se o filmu 'Don't Look Up' koji je tek stigao na Netflix, a već je postao veliki hit. Hvale se glumci, redatelj, filmska priča, sve! Jedan od razloga zašto je film toliki hit je i glumačka ekipa koja je puno poznatih zvijezda, tu su tako uz Leonarda i Jennifer Lawrence, Timothee Chalamet, Cate Blanchet, Meryl Streep, Jonah Hill, Ariana Grande… Ukoliko već nisi čula za ovaj film, imamo i trailer.Ukratko o čemu se radi: dva astronoma pokušavaju upozoriti čovječanstvo da prema Zemlji dolazi komet, ali ih nitko ne doživljava ozbiljno. I tako kreću na bizarnu medijsku turneju. SF komedija koja je pogodila sa svim, od radnje do glumaca. Oni koji su film već pogledali imaju samo riječi hvale.

U moru filmova koji su izašli ove godine, 'Don't Look Up' je jedan od onih naslova koji su izašli i instantno oduševili. Ako ga još do sada nisi pogledala, propuštaš super komediju!

Pogledajte još:

Ubaci se u božićni duh: 15 romantičnih božićnih filmova baš za cure

Napokon smo ih dočekali – 6 božićnih filmova koji stižu na Netflix u prosincu

Lista filmova za one koji uvijek mogu predvidjeti kraj– s ovih 10 to sigurno nećeš moći

leonardo dicaprio Netflix film Don't Look Up

Još vijesti