0

Malo uništi cijeli doživljaj filma ako već u prvoj polovici točno znaš kako će završiti. Kada se skoro svaki put tvoje predviđanje potvrdi istinitim, poželiš nekada pogledati i neki film koji će te iznenaditi i ubaciti neki totalno neočekivani twist. Svi su ovi baš takvi.


Iako nam nekada ne smeta što je od početka očito kako će film završiti, nekada bi bilo super pogledati i neki čiji će nas kraj iznenaditi jer ga nikako nismo mogli predvidjeti. Svi su ovi filmovi upravo takvi. Imaju kraj koji će te ostaviti bez teksta, zato što je toliko genijalan i neočekivan. Predvidjet ga možeš jedino ako si već čula ranije za te filmove pa znaš otprilike kako završavaju. Idealni su za sve one koji uvijek na kraju filma kažu nešto poput 'ah, znao/la sam da će tako završiti!'. E pa s ovih 10 sigurno neće znati. 

Parasite


Foto: Imdb / Screenshot

Korejski film o kojem se prije nekoliko godine bez prestanka pričalo. I stvarno se s razlogom o njemu toliko pričalo jer film je drugačiji od svega što si gledala i kraj je apsolutno neočekivan. Čak i kada znaš da je kraj neočekivan, nećeš moći pretpostaviti kakav će stvarno biti. Nemoj ga zaobići samo zato što je na korejskom!

filmovitwistneočekivani krajlista filmova

36.485
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!