Slika nije pronađena

Prije nego što je Blake Lively postala 'Tračerica', a Justin Bieber zločesti dečko koji često ima problema sa zakonom, svi su oni bili samo hrpa početnika koji se pokušavaju probiti i dobiti svojih pet minuta.

Pogledajte snimke audicija za bezvezne uloge u filmovima i serijama, jer svi znamo da se odnekuda mora početi, a to odnekuda je najčešće - samo dno.

Justin Bieber: Idol Stratforda (Stratford Idol)

Nitko nije siguran pokušava li na ovoj snimci maleni Justin Bieber plesati ili mu se samo jako piški, ali činjenica je da se često hvta za trbuh. Mnogima također nije jasno kako je postao tolika zvijezda, s obzirom na njegove vokalne (ne)sposobnosti u ovom videu.

Natalie Portman: Leon: Profesionalac (Leon: The Professional)

Natalie Portman nije se baš iskazala na ovoj audiciji. Naravno, imala je samo 12 godina, ali pogledajte samo Scarlett Johansson u videu nakon ovoga. Ona je bila super! Portman je ipak dobila šansu i glumila u Ratovima zvijezda i u Crnom labudu koji je oduševio kritiku.


Scarlett Johansson: Jumanji

Neki jednostavno imaju talenta, bez obzira na godine i stresne okolnosti. Iako joj je najveći strah taj da će se probuditi sa žoharom na licu, ova audicija uopće joj nije bila noćna mora.

Megan Fox: Transformeri (Transformers)

Šefovima za pronalaženje potencijalnih glumaca naredili su da pronađu najzgodniju 18-godišnjakinju koju mogu pronaći i pronašli su Megan ox. Redatelj Michael Bay pitao ju je može li brzo trčati i ima li ravan trbuh i to je otprilike bilo to. Svijet filmske industrije ponekad je zbilja površan i nemilosrdan.

Blake Lively: Tračerica (Gossip Girl)

Zašto je dobila priliku glumiti u ovoj cool seriji provjerite u videu!

Aaron Paul: Na putu prema dolje (Breaking Bad)

Jeste li znali da je Aaron Paul trebao glumiti samu u jednoj sezoni ove genijalne serije? Unatoč tome, bio je toliko dobar da je ekipa scenaristra i producenata preuredila cijeli scenarij i seriju kako bi mu pronašli mjesto u njoj do kraja.

Miley Cyrus: Hana Montana (Hannah Montana)

Tada 12-godišnja Miley sama je osmislila ime lika koji će ju proslaviti – Hane Montane. Nakon što sam dobila ulogu u show-u o nepoznatom liku, dogovorila sam drugi intervju u Disney Channel-u da bi porazgovarali o imenu lika, rekla je za Teen Scoop blog. Htjeli su je nazvati Alexis Texas, ali to mi se nije sviđalo. Kasno jedne večeri čitala sam teen magazin i pročitala ime Hana na jednoj stranici. Na drugoj stranici bio je članak o državi Montani pa sam rekla: 'Hana Montana! To je to!'

L.B./izvor: Popdust

foto: Instagram


Pročitajte još...

...S njima nema zezancije: celebrity cure koje su opako ušutkale svoje hejtere!...

...Povraćanje, padovi i čupanje – najneugodniji celebrity trenuci na pozornici...

...Hvali more, drž' se kraja: celebovi koji ne znaju i ne vole plivati!...

celebovi prvi pokušaji video snimke audicija prije slave anonimnost

Još vijesti