Slika nije pronađena

Nisu svi celebovi koji su sada mega popularni rođeni u poznatim obiteljima kao što je to slučaj s Kardashian klanom. Velik broj njih je prije slave živio sasvim normalan život, a to pokazuju i poslovi koje su imali tada.

Prije nego su bili pjevači i pjevačice ili glumci i glumice, celebovi su bili 'obični' ljudi baš kao ja i ti. Živjeli su normalan život bez glamura, dizajnerskih krpica i poslova koji donose milijunsku zaradu. A koje su poslove tada imali? Bili su mladi, tek završili školu (neki još i išli u školu) i imali su poslove s kojima se svatko može poistovjetiti. Tko zna, možda ti njihovi poslovi daju ideju za neki ljetni posao koji i ti možeš raditi.

1.Taylor Swift
Jedna od trenutno najpopularnijih pjevačica na svijetu, Taylor Swift, prije nego je bila poznata nije imala toliko glamurozan posao. U jednom je intervjuu otkrila da je imala posao na jednoj farmi gdje je skidala 'gnijezda' bogomoljki s drveća. Taylor je postala poznata vrlo mlada pa ne čudi da je prije slave imala neki jednostavan posao koji se nudio u njenoj blizini.

2.Meghan Markle
Jeste li ikada primijetili kako se Meghan jako lijepo potpisuje? Ako niste, pogledajte. Ima stvarno wow potpis koji izgleda kao iz bajke. I za to postoji razlog. Prije nego je postala poznata kao glumica, Meghan je bila kaligraf, osoba koja se bavi krasopisom. Bavila se ispisivanjem pozivnica za vjenčanja, čestitki...

3.Beyonce
Queen B je prije nego se proslavila sa svojom grupom Destiny's Child imala posao koji nije ni malo glamurozan – čistila je s poda kosu u frizerskom salonu. Od 6. do 9. godine Beyonce je radila u frizerskom salonu koji je imala njena mama. Pomagala je s raznim malim poslićima, ali je i zabavljala ljude u salonu svojim malim predstavama koje je izvodila.

4.Brad Pitt
Još jedan celeb koji je danas ultra popularan, dok je bio mlad, i nije to baš bio. Prvi posao kojeg je imao ovaj glumac nije fensi. Bio je maskota za restoran El Pollo Loco te je odjeven u kokoš ispred restorana hvatao i nagovarao ljude da dođu kod njih jesti.

5.Nicole Kidman
Još jedna glumica koja svoj prvi posao nije imala u Hollywoodu je Nicole Kidman. Prije se bavila masiranjem. Naučila je vještinu masiranja kada se njena mama borila s rakom te joj je Nicole masažom pomagala protiv bolova. To joj se svidjelo raditi i počela je kasnije baviti se i ozbiljnije time.

6.Cardi B
Prije nego je postala poznata reperica i počela nositi duge nokte od pola kilometra s kojima se sasvim sigurno ništa ne može raditi, Cardi je imala sasvim normalan posao. Radila je kao blagajnica u jednom dućanu u New Yorku. Nakon što je dobila otkaz, zaposlila se kao striperica u klubu preko puta dućana.

7.Jennifer Aniston
Možeš li zamisliti Jennifer Aniston kao dostavljačicu na biciklu? Upravo je to bio posao koji je radila kao 19-godišnjakinja.

8.Miley Cyrus
Miley definitivno nije imala normalan posao ni prije nego je postala Hannah Montana. Njen tata Billy Ray Cyrus poznati je pjevač, a Miley je kao mala bila njegova pomoćnica koja je sakupljala grudnjake i donje rublje koje su djevojke bacala na pozornicu kada je on nastupao. Nikako standardan tinejdžerski posao, ali to je valjda tako kada ti je tata zvijezda.

9.Julia Roberts
Još jedan celeb koji je imao normalan posao kao tinejdžer, prije glumačke karijere, je i Julia Roberts. Ona je radila na štandu sa sladoledima!

10.Nicki Minaj
Ni Nicki Minaj nije kao mlada imala glamurozan život kakav ima danas, što pokazuje i posao koji je radila. Konobarila je u restoranu.

11.Margot Robbie
Još jedna glumica koja je imala običan posao je Margot. Ona je radila u poznatom fast food lancu Subway. Radila je sendviče, a jednom je prilikom izjavila da misli kako je bila dosta dobra u tome jer se uvijek trudila sve sastojke lijepo rasporediti u sendviču i ne ostaviti niti jedan dio prazan.

12.Megan Fox
Maskote ispred dućana i restorana su hit u SAD-u i mnogi se mladi zapošljavaju na tim pozicijama. Jedna od tih, osim Brada Pitta, bila je i Megan Fox. Kako je Brad bio kokoš, tako je Megan nosila kostim banane i promovirala jedan smoothie lokal.

Foto: Instagram/ Instagram printscreen/ YouTube printscreen

M.T.

Pogledajte još:

Za sve kojima treba inspiracija i ohrabrenje – Selena i Miley dale odlične savjete ovogodišnjim maturantima

Nemaš pratnju za maturalnu? Pozovi omiljenog pjevača! Ovo su celebovi koji su išli na maturalnu s fanovima

Skida li kamera centimetre? Celebovi za koje nismo znali da su baš toliko jako visoki

celebovi obični poslovi prije slave

Još vijesti