Slika nije pronađena

Film 'Sam u kući' postao je božićna tradicija u brojnim obiteljima, gledamo ga s ostacima hrane u krilu i ne preispitujemo previše. No, jeste li ikad malo bolje promislili o tom filmu i zapitali se zašto je Kevin stvarno ostao sam u kući?

I je li se itko ikada zapitao zašto socijalna služba nije došla ispitati malo obitelj McCallister nakon što im sve dva puta dogodilo da su zaboravili Kevina baš za Božić? Ekipa s interneta odlučila je malo pročačkati po pozadinskim likovima i događajima iz tog filma i tako je nastala jedna zanimljiva teorija prema kojoj ujak Frank stoji iza cijele kriminalne radnje u filmu.


Malo je teško za povjerovati da je priča zamišljena tako da iza svega stoji ujak, ali u ovo vjeruje dio ekipe s interneta. Dakle, ovo su dokazi:

1.)Frank mrzi svog brata i cijelu njegovu obitelj, a to je dokazao kad nije htio dati dio novaca za pizzu

2.) Frank ne voli Kevina jer ga zove malim kretenom


3.) U izbačenim scenama iz filma se baš vidi koliko Frank ne voli Kevina. Zbog svega ovoga Frank odluči nazvati svoje suradnike Harryja i Marva ( The Wet Bandits) i naredi im da opljačkaju kuću i naude Kevinu.


Druga teorija glasi da je Kevinov tata  Peter McCallister također kriminalac. Stvarno nije ni čudo da su Kevinu onda padale sve one zamke na pamet.

'Odmah sam primijetio da nešto ne valja s Peterom i mislim da ima neke veze s mafijom. Prvi je dokaz taj kad čudno reagira na to kad pomisli da je policajac u kući iako je to samo preobučen Harry. Nakon što ga ovaj pita tko je vlasnik kuće, Peter se sav uznemirio. Nikad se ne sazna što Peter radi u životu, a jako su imućni – čudno', napisao je korisnik na Redditu.


'Nikad se ne spominje gdje radi, čime se bavi ili neku pozadinsku njegovu priču. Čudno je to što mu žena ne radi i imaju petero djece i imaju veliku kuću. Dakle, on sam mora puno zarađivati. I čudno je to što Harry i Marv silno žele provaliti baš u tu kuću. Dok pričaju o pljački nikad ne spominju nakit ili sef pun novaca. Moguće je da ima nešto sumnjivo i u ostalim članovima obitelji. Kevinova mama je hladna osoba koja je u stanju izgovoriti opake stvari svom sinu. Buzz je poremećeni psihopat. Ujak Frank je zla osoba. Zatim Kevin, koji misli da je okej ubiti dvojicu ljudi. Kad sam ja imao 8 godina znao sam da netko može poginuti ako mu baciš peglu na glavu, ali njega očito nije bilo briga. Osim toga, svi imaju jako loše manire. Sjetite se scene u Parizu kada Kevinova mama pokušava uzeti telefon ženi koja već telefonira. Užas', dodao je.Vjerujete li u neku od ovih teorija?


Foto: Youtube/Giphy

I.I.

Pročitajte još:

Misliš li kao većina? Odgovori na pitanja o filmu 'Sam u kući'

Zašto su svi ljuti na Kevina? Pitanja iz filma 'Sam u kući' koja nas muče

Gdje je danas ekipa s filmskog seta `Sam u kući`?

Zavjera teorija Sam u kući film

Još vijesti