Slika nije pronađena

Ljetni filmovi su nešto najbolje čime možemo započeti ljeto i prebaciti se u 'summer mood' kada ih gledamo! Radnje koje se prikazuju u ljetnim filmovima djeluju i pomalo nestvarne tako da bismo svi željeli imati jedno ljeto kao što prikazuju u takvim ljetnim filmovima. No, ako i ne možemo imati takvo ljeto, možemo barem uživati gledajući te filmove.

Ljeto je već pokucalo na vrata, a s njime i završetak škole te apsolutno svih obaveza koje smo do sada imali! Jako se veselimo tome, ali koji planovi će nam zapravo biti pravi planovi za ljeto osim možda odlaska na more? Kako biste imali jasnije planove za ljeto (osim mora) pogledajte naš popis filmova koji pokazuju kakvo ljeto svi žele imati!

1.The Last Summer

Film 'The Last Summer' prikazuje grupu prijatelja koji su završili srednju školu i sada ih čeka dugoooo ljeto koje žele iskoristiti družeći se zajedno prije nego što odu na fakultete. Svaki od njih u društvu ima neku svoju priču koja prati radnju ovog ljetnog filma.

2.What A Girl Wants

Bez obzira na to što se radi o malo starijem filmu, želimo ga pogledati 10 puta za redom! Radnja prati djevojku koja po ljetu želi nakon dugo godina pronaći svog oca i uspijeva u tome. Naposlijetku, odlučila je onda i ljeto provesti kod njega, a na tom putu će imati dosta nezgoda.

3.The Last Song

Radnja ove romantične komedije se vrti oko ljubavno-ljetne avanture jednog para, a završava jednim tužnim događajem. Prikazuje njihovo druženje po ljetu i sve prepreke koje su im se našle na putu.

4.Sleepover

'Sleepover' je teen komedija koja prikazuje 4 prijateljice nakon završetka njihove škole. One se na nalaze u najboljem socijalnom položaju, ali su se bacile u borbu protiv popularne ekipe njihove škole.


5.Call Me By Your Name

Student dolazi kući za ljetne praznike k svojim roditeljima i tamo započinje svoju ljubavnu romansu s 17-godišnjom djevojkom. Njihova ljubavna priča je raskošna i vrlo potresna upravo zbog toga što se je sve izdogađalo u samo jednom ljetu.

6.Staten Island Summer

U ovom filmu se prikazuje zadnje zajedničko ljeto dvaju likova prije nego što odu iz svojeg rodnog grada na fakultet. Osim što se zajedno druže, imaju ljetni posao spasioca i žele pripremiti oooogromu, savršenu ljetnu zabavu kako bi zaključili kraj ljeta!

7.Cheaper By The Dozen 2

Komedija koja prikazuje jedno veliku obitelj – ta obitelj odlazi na ljetni odmor u svoju staru kućicu na jezeru, ali oni nisu znali da će još jedna obitelj isto tamo ljetovati. Zbog toga kreće rivalstvo i prepirke, ali i nove, ljetne ljubavi.

 

8.Teen Beach Movie

'Teen Beach Movie' je kao oblik nekog ljetno-srednjoškolskog mjuzikla punog zabave, plesa i zanimljivih kostima! Vrlo je sličan filmovima 'High School Musical' i 'West Side Story' tako da će se definitivno svidjeti njihovim fanovima.

9.SPF-18

Nakon što su proživjeli brojne emocionalne traume, grupa prijatelja želi provesti predobro ljeto zajedno kako bi zaboravili na to. Njihovo rješenje je bila luksuzna, ogromna vila na samoj plaži, no saznajte je li im ona pomogla u njihovom planu!

Pogledajte još:

Filmovi za koje sigurno niste znali da su inspirirani stvarnim događajima!

Uskoro dolaze čak tri nova horora unutar samo mjesec dana! Bit će to serijal o ukletom gradu

Top 10 najgledanijih filmova trenutno u Hrvatskoj: Prevladavaju horori, a koji je prvi - najgledaniji?

Filmovi ljetni filmovi lista filmova

Još vijesti