Slika nije pronađena

Ovog puta zaobilazimo sve romantične i sladunjave filmove, ali to ne znači da ovi filmovi nisu dobri i da ih i cure koje vole romantiku ne bi trebale pogledati. Nećeš požaliti ako ih kreneš gledati.

Iako volimo pogledati pravi ženski film, nekada nam treba nešto drugačije, nešto što se inače nikada ne bi našlo na našoj listi filmova. Ovo su teen filmovi koji nam nikada ne bi palo na pamet da ih idemo pogledati, ali bi pali na pamet dečkima. I svi su odlični! Bilo da ćeš ih gledati sam/a, u društvu najdražeg muškog prijatelja ili s dečkom, neće biti gubitak vremena. Evo kojih to 9 naslova preporučuju dečki.

1.Project Almanac

Zamisli da ti i tvoji prijatelji pronađete skrivene planove kako konstruirati stroj za vraćanje u prošlost i uspijete ga složiti? Ovim prijateljima se baš to dogodilo i odlučili su vratiti se u prošlost i napraviti par sitnica. Kao i uvijek kada se netko pokušava igrati s vremenom, i ovdje su stvari počele izmicati kontroli. Pitanje je samo hoće li ih uspjeti srediti.

2.October Sky

Tu je i jedan film nastao po istinitom događaju. Nešto s čime se možeš i ti poistovjetiti u neku ruku, ako ti roditelji ne dopuštaju da upišeš školu ili faks koji ti želiš, jer smatraju da to nije dovoljno dobro za tebe ili da nema budućnosti u tome. Priča je to o Homeru Hickamu, sinu rudara, koji je imao snove koje njegov otac nije baš obožavao pa ni dopuštao. Što je on napravio i je li donio dobru odluku, saznaj u filmu.

3.The 5th Wave

Kakva bi to bila lista filmova koje preporučuju dečki da ne bude barem jedan film s vanzemaljcima. Nakon što 4 smrtonosna napada vanzemaljaca naprave totalni kaos na zemlji, Cassie se bori protiv vremena jer mora prije novog napada spasiti svog mlađeg brata. U filmu glumi slatka Chloe Grace Moretz, što nam je dodatan razlog da ga pogledamo, uvijek je lijepo vidjeti neko poznato glumačko lice.

4.Red Dawn

Ratni film iz teen perspektive je sljedeći na listi. Sprema se Treći svjetski rat, a grupica tinejdžera se okuplja kako bi obranila svoj gradić od Sovjetske vojske. Sigurno si misliš što grupica mladih može? Pogledaj film i saznat ćeš.

5.Warm Bodies

Film koji ti je možda poznat ili se već i našao na tvojoj listi je 'Warm Bodies'. Da ne budu izostavljeni zombiji s liste, imamo ih ovdje. Ljubavna veza između zombi dečka i ljudske djevojke čini se kao nemoguća misija, a ovaj par pokušat će napraviti sve da uspiju i vrate život ne samo u njega, već i u druge zombije. Ako tražiš neki film koji ima i ljubavnu priču, to je ovaj.


6.Transformers

Trebamo li ti uopće govoriti o čemu se radi u ovom filmu? Svi su čuli za transformere, ali sigurno ih nisu svi pogledali. Možda je baš sada vrijeme da nadoknadiš zaostatke i pogledaš ovaj film. Ako ti bude dobar, samo nastavi, imaš još nekoliko nastavaka.

7.Fly Away Home

Najslađi film na listi! Radi se o tati i kćeri koji se brinu za male kanadske guske koje je napustila njihova mama guska. Kako bi preživjeli i postali prave velike guske, njih dvoje će napraviti sve! Čak će ih pokušati naučiti da odlete na Jug.

8.Top Gun

Postoje cijela jedna skupina filmova koju ima svatko od nas, a u kojoj su svi oni filmovi za koje smo čuli 100 puta, ali ih nikada nismo pogledali. Ovaj je sigurno i u tvojoj toj skupini. Činjenica je da se radi o odličnom filmu, koji nije za svakoga, ali ti neće ni biti dosadan ako mu daš priliku.

9.Project X

I za kraj, da sve tematike budu pokrivene, tu je i jedna party komedija. Tri prijatelja odluče napraviti rođendanski party koji će svi pamtiti i po kojem će njih svi pamtiti. Kao i svaki dobar tulum, i ovaj u nekom trenu počne izmicati kontroli! Ali jedno je sigurno – bude za pamćenje.

Pogledajte još:

Filmovi na čije ćeš se završetke pitati – što se to upravo dogodilo?! Top 10 najboljih filmova s plot twistom

Rasplakat će te, šokirati i ostaviti trag: 12 filmova koji su snimljeni po istinitim događajima

Došao je trailer za novi nastavak 'To All The Boys I've Loved Before'! A znamo i kada izlazi - USKORO

Filmovi muški filmovi lista drama zombiji akcija apokalipsa teen filmovi

Još vijesti