Slika nije pronađena

Na svijetu postoji dvije vrste ljudi: oni koji obavezno plaču na tužne filmove i oni koji lažu da to ne rade.

Roniti suze na filmove nije ništa čudno, ali ni sramotno; neki od njih nas toliko dirnu da ih pamtimo za cijeli život i uvijek ih iznova gledamo unatoč ridanju.

U slučaju da se s vremena na vrijeme volite skroz raspekmeziti vrijeme je da vidite koji nas filmovi uvijek mogu rastužiti:

Romeo & Julija

Shakespeareova tragedija o dvoje zaljubljenih koji kasnije umru zbog ljubavi je već dobra podloga za plakanje, a tek kada vidimo kako nam Leonardo DiCaprio umire pred očima (prvi put, a drugi put u Titaniku) suze idu same od sebe.Šetnja za pamćenje

Ne želimo spojlati ovaj film, ali uvijek nas iznova rasplače kada se Landon brižno pobrine za to da je Jamie prekrižila sve sa svoje liste želja prije nego umre od leukemije.Tužna veza

Dok gledamo kako se Ryan Gosling i Michelle Williams bore sa stvarima u svojoj vezi zapitat ćemo se treba li uopće s ljubavi i počinjati. Ovaj film ne treba gledati s dečkom. Točka.


Moja djevojka

U ovom filmu glumi Macaulay Culkin, ali i Anna Chlumsky koji glume dvoje najboljih prijatelja koji se prvi put zajedno poljube. Nažalost, dječak umire, a djevojčica Vada ostaje bez svog najboljeg prijatelja.Krive su zvijezde

Nismo sigurni što nas u ovom filmu nije rasplakalo – to što je Shailene Woodley odlično odglumila tinejdžericu koja se bori s rakom, Ansel Elgort koji je glumio dečka kojem se rak vratio ili sam tragični završetak.


Zavjet ljubavi

Ako vas ne rasplaču Rachel McAdams i Channing Tatum koji se zaljubljuju nakon što je ona doživjela groznu automobilsku nesreću, ne znamo što će. Osim toga, ovaj film je snimljen po istinitoj priči.


Dečki nikada ne plaču

Ovo je film snimljen po istinitom događaju, a prati život Brandona Teena koji je transvestit koji je bio brutalno silovan i ubijen 1993. Osim toga, film se kritički osvrće prema problemima koje transrodne i gay osobe moraju prolaziti, a Hilary Swank je dobila Oscara za glavnu ulogu jer je ona glumila Brandona.Tu sam pred tobom

Louisa, djevojka s nula ambicija u životu radi kao njegovateljica paraliziranog mladića Willa koji je takav od prometne nesreće. Njih dvoje puno vremena provode zajedno, a kraj će vas totalno uništiti, stoga – pripremite maramice.


Izvor: YouTube/IMDB

I.P.

Pročitajte još:

Tužni ljubavni filmovi

Slomit će vam srce: 10 najtužnijih spotova ikad

Kada srce zaboli: najtužnije pjesme o neuzvraćenoj ljubavi

tužni filmovi rasplakati Filmovi suze

Još vijesti