Slika nije pronađena

Neka se svjetski erotski fenomen udobno namjesti i pripremi za udarac po guzi!

Ukoliko ne živite pod kamenom, niste mogli pobjeći od književne trilogije »Pedeset nijansi sive« koja je zavladala svijetom i doživjela svoj vrhunac u istoimenoj filmskoj adaptaciji. Rušila je rekorde gledanosti i stavljala dodatno ulje na vatru u već rasplamsalu debatu između njenih zagovornika i protivnika.

Sada je vrijeme da erotičnu priču stoljeća pogledamo i s druge strane. Pri tom ne mislimo na najnoviju knjigu o pustolovinama Christiana Greya i Anastasie Steel, već o nadolazećoj filmskoj parodiji »PEDESET NIJANSI CRNE«. Njegovi tvorci najavljuju kako će za VALENTINOVO istjerati svo sivilo iz kino dvorana!

O FILMU:

Američki glumac, komičar, producent i scenarist Marlon Wayans nije stranac filmskoj parodiji. Nasmijavao nas je s komedijama poput Pljačkaš dječjeg lica, Mrak film, Kemijski orgazam, Mrak komadi i drugima. U dosadašnjoj karijeri glumio je u mnoštvu filmova različitih žanrova. Sada je zagrizao u kraljicu erotske romantične drame – nezaustavljivu senzaciju »Pedeset nijansi sive«.Pronašao je odjeću, zavezao kravatu i obukao cipele gospodina Blacka. TIjekom poslovnog intervjua očarat će ga sramežljiva Hana, s kojom će se upustiti u burnu vezu. Kako bi cjelokupni doživljaj bio što humorističniji Wayans će se u filmu referirati na neke zanimljive svjetski poznate face. Već u samom traileru možemo primjetiti kako se osvrnuo na Kim Kardashian čija je fotografija srušila internet.


Bez obzira na to na kojoj strani stojite, bili zagovornik ili protivnik filma, priuštite si zabavnu večer s komedijom »PEDESET NIJANSI CRNE« koja stiže u naša kina već 4. veljače.


Glumačka postava: Jane Seymour, Marlon Wayans, Kali Hawk, Andrew Bachelor, Mike Epps, Fred Willard

kino film parodija

Još vijesti