Slika nije pronađena
Jučer su u prepunom gledalištu Shrine u Los Angelesu dodijeljene MTV Movie & TV Awards. MTV je uveo brojne nove kategorije, glumce i glumice stavio u istu kategoriju, pomiješao filmske nagrade s onima za TV serije...

Ukratko, jučer je upriličen spektakl. Voditelj večeri bio je Adam DeVine, američki glumac, komičar, pjevač, scenarist i producent. Poznajemo ga iz filmova Na putu do zvijezda, za glumu u kojima je osvojio Nagradu za po izboru tinejžera za najboljeg zlikovca i MTV nagradu za najbolji poljubac.

Ipak, ovu ćemo dodjelu pamtiti po brojnim inovacijama i brojnim genijalnim zvijezdama koje su prošetale crvenim tepihom.Ono najbitnije u svakom su slučaju upravo dobitnici, a izdvojit ćemo samo neke.Film 'Ljepotica i zvijer' odnio je čak dvije nagrade – onu za najbolji film i za najbolju glumicu u filmu (Emma Watson).Najboljom TV serijom proglašena je Netflixova serija 'Stranger Things', čija je glumica Millie Bobby Brown proglašena najboljom.


Kategorija 'Best Fight' pretvorena je u 'Best Fight the System kategoriju' oslikavajući rastući aktivizam MTV publike i okupljanje oko brojnih društvenih problema, a upravo ta nagrada pripala je dramskom filmu 'Hidden Figures'. Najboljim herojem proglašena je heroina Taraji P. Henson iz istog filma.Najbolji Tearjerker (sentimentalna priča) je scena karatea Jacka i Randalla u filmu 'This Is Us', a najbolji glumac iduće generacije Daniel Kaluuya iz filma 'Get Out'.

Najboljim duom na ekranu proglašeni su Hugh Jackman i Dafne Keen u filmu 'Logan'. Ashton Sanders i Jharrel Jerome odglumili su najbolji poljubac u 'Moonlightu'.

Ostale dobitnike možete pronaći

na službenim stranicama MTV

-a.

Foto: Getty/Pinterest/Instagram

M.Z. 
Pročitajte još:

Taylor Swift i Justin Bieber pobjednici MTV EMA nagrada

MTV-jeve nagrade: 'Praskozorje 1' najbolji je film

Hladno pivo nominirano za MTV-jevu nagradu

los angeles pobjednici emma watson MTV nagrade

Još vijesti