Emma Watson

Emmu Watson već dugo nismo vidjeli u filmovima, a čak i prije 5-6 godina dok se još koliko toliko pojavljivala u ulogama, to je bilo prilično rijetko. Evo zašto je to tako. Ispričala je sve u jednom intervjuu.

Emma Watson nam je uvijek bila draga glumica, još od vremena kada smo ju gledali kao Hermionu u „Harry Potter“ serijalu. Kasnije je sve oduševila kao Belle u filmu „Ljepotica i zvijer“ i „Little Women“. Međutim, čak i tada, rijetko je glumila, u posljednje 4 godine, nema je nigdje. Što se dogodilo?

Zendaya i Bieberovi Slavne osobe i njihovi talenti: 10 poznatih osoba koje imaju jako čudne skrivene talente

Emma Watson je u jednom intervjuu koji je dala ranije ove godine otkrila prilično tužan razlog zašto se povukla iz glume. Iako se nama čini kao da je hollywood glamurozan i divan, oni koji rade u njemu, znaju da to baš i nije tako. Emma je u tom intervjuu rekla da je prestala glumiti jer nije bila sretna. Osjećala se kao da je u kavezu.

Morala je ići „prodati“ nešto u što nije vjerovala i gdje nije imala pravo glasa. Po tome se čini kao da je morala glumiti u nekim stvarima u kojima baš i nije htjela. Jer glumci neće uvijek glumiti samo u onim filmovima koji su im stvarno dragi. Emmi je posebno smetalo kada bi ju novinari pitali o tome koliko se poistovjećuje s likom kojeg glumi – jer događalo se da je odgovor ni malo i da se uopće ne slaže ni s likom ni s filmom.

 

 

Osjećala se kao da često nema pravo glasa o svojim ulogama i tako je jednostavno odlučila da će se povući umjesto da se osjeća jadno i tužno. Emma se bacila u druge vode, a glavni joj je posao danas taj što je osnovala tvrtku sa svojim bratom, a bave se proizvodnjom gina!

Promjene frizura slavnih u 2023. godini: Pogledaj transformacije ovih 14 poznatih cura i inspiriraj se Dua Lipa i Ema Luketin Rihanna Rihanna +25 Kim Kardashian

emma watson zašto ne glumi odustala od glume razlog tužan razlog prestala glumiti što radi emma watson čime se danas bavi

Još vijesti