Slika nije pronađena

Obožavamo kada Disney radi filmove po našim omiljenim pričama iz djetinjstva! Svaki put se nadamo da neće zeznuti i da će ovog puta napraviti dobar posao. Sada se nadamo to isto, jer najavljeno je da dolazi 'Snjeguljica'.

Priča o Cruelli iz '101 Dalmatinca' najnoviji je Disney film koji još uvijek stigneš pogledati u kinu, a oko kojeg je većina ipak zadovoljna i sviđa im se kako su ga složili. Sada je Disney najavio da radi film 'Snjeguljicu', a odmah su otkrili i koja je glumica dobila glavnu ulogu. Prije nekog vremena, nisu se baš proslavili odabirom Male sirene, a ovog puta su fanovi ipak oduševljeni. Snjeguljica će biti Rachel Zegler.

Radi se o prilično nepoznatoj glumici čije vrijeme tek dolazi, a svoj veliki filmski debi imat će u filmu 'West Side Story', gdje glumi glavnu žensku ulogu, Mariu. Rachel se čini kao da bi bila idealna za ulogu Snjeguljice i jedva čekamo da film izađe. Ali izgleda da ćemo se načekati, jer kako je najavljeno, snimanje počinje tek sljedeće godine.

Ono što će sve razveseliti koji vole ovaj originalni Disneyjev crtić je da će se u filmu naći i sve pjesme iz originala, ali bit će i nekih novih. Redatelj filma će biti Marc Webb koji je bio redatelj i velikih uspješnica '500 Days of Summer' i 'Spider-Man', tako da su očekivanja velika. Nadamo se da će biti ispunjena!

Pogledajte još:

Disney teorije zavjere: Lude teorije koje su pale na pamet gledateljima, ali koje JAKO imaju smisla

Filmovi koji pokazuju kakvo ljeto svi želimo imati - lista onih koje moraš pogledati ovog ljeta

Fanovi su otkrili smiješnu pogrešku koja je promakla redateljima u filmu 'Šašavi petak'

najava Snjeguljica disney film

Još vijesti