Snjeguljica i Marin Rončević

Mora li svaka Disney bajka imati sretan završetak? U originalu, „Mala sirena“ nema sretan završetak kako vidimo na malim ekranima. Što kada ni „Snjeguljica“ ne bi imala sretan kraj?

Nakon „Male sirene“, najavljeno je da se snima i film „Snjeguljica“. Polako se okuplja glumačka postava i za sada se čin da bi film trebao izaći 2024. godine. Ako si netko tko voli da je sve „po knjizi“ i nisi bila sretna s „Malom sirenom“ jer nije totalno Disney, onda nećeš biti sretna niti sa „Snjeguljicom“ jer imaju malo drugačije ideje. Snjeguljica će biti samostalnija cura kojoj ne treba neki tamo princ da ju spasi.

Frozen i Mala Sirena KVIZ: Koliko dobro poznaješ likove iz Disneyjevih crtića?

Što je totalno okej! Bolje je poslati poruku curama da im ne treba „dečko“ da ih spasi, već da mogu same uzeti stvari u svoje ruke. Kako god odlučili modernizirati „Snjeguljicu“, Marin Rončević, kojeg sigurno znaš po videima tetoviranja, ima ideju za jednu malo mračniju verziju ovog Disney klasika – i totalno je dobra ideja.

 

@ronch.tattoos Prava snjeguljica #fyp #balkan #snjeguljica #croatia #amerika ♬ original sound - Ronch.tattoos

 

U njegovoj verziji „Snjeguljicu“ neće spasiti prinčev poljubac, jer kako je objasnio, princ bi zapravo simbolizirao smrt, a poljubac koji bi joj dao bi onda bio poljubac smrti i njih bi dvoje na kraju otišli na drugi svijet. Totalno drugačija verzija, malo mračna, da – ali kad ju tako i tako mijenjaju i neće biti kao original, zašto ne otići u totalno novom smjeru? Da se snimi ovakva, to bi bilo nešto totalno drugačije! Nova će „Snjeguljica“, koju ćemo gledati 2024. godine, biti Rachel Zegler!

 

 

Disneyeve princeze Disney horoskop: Trnoružica ili Pepeljuga - saznaj koja si princeza prema svom horoskopskom znaku

Snjeguljica disney marin ronch marin rončević mračna verzija Novi film

Još vijesti