Slika nije pronađena

CineStar Varaždin, prvi multipleks u varaždinskoj regiji, otvorit će se 24. prosinca u sklopu centra Lumini, prvog trgovačkog centra nove generacije na tom prostoru. CineStar Varaždin bit će u potpunosti digitalizirano kino sa 6 dvorana ukupnog kapaciteta 800 sjedala. Čak 3 dvorane bit će opremljene RealD 3D tehnologijom, a CineStar će i u Varaždinu predstaviti svoju ultimativnu kino dvoranu, tzv. CineStar eXtreme, s platnom veličine 100 m².

Redovno prikazivanje filmova započet će 24. prosinca, a večer prije bit će upriličen i event svečanog otvorenja kina  uz cijenjene uzvanike  i specijalne projekcije. U ovom najvećem  kinu u regiji prikazivat će se prosječno 150 novih filmskih naslova godišnje, a osim filmova posjetitelji ćemoći uživati i u alternativnim sadržajima poput live prijenosa koncerata, opera, baleta i sportskih događanja, objedinjenih pod  nazivom Spektakli u CineStaru.


Svi posjetitelji multipleksa CineStar Varaždin imat će osiguran besplatan parking.

CineStar Varaždin je deveti multipleks kojeg otvara tvrtka Blitz-CineStar i njime se broj CineStar dvorana u Hrvatskoj penje na 71 , s ukupnim kapacitetom od 12500 sjedala.  Za potpuni užitak gledanja filmova multipleksi CineStar osiguravaju komforne klimatizirane dvorane s wall to wall  platnima i apsolutno najboljom svjetskom audio vizualnom tehnologijom koja uključuje Barco digitalne projektore,  Doremi servere i RealD 3D tehnologiju.

Uvođenjem posebnih Stars Club 2X bonus kartica, Studentskih kartica, Ponoćnih i Skrivenih premijera, filmskih matineja, on-line kupnjom ulaznica, ispisom istih kod kuće, te najsuvremenijim RealD 3D naočalama koje uključuju i dječje naočale malih dimenzjia, tvrtka zadovoljava sve vrhunske svjetske standarde u branši. Svaki multipleks funkcionira i kao event i konferencijski centar koji povezanošću video linkovima podržava konferencije od više tisuća ljudi.

Blitz-CineStar će u širenju mreže multipleksa do kraja 2012. otvoriti još 3 kina. CineStar Dubrovnik otvara se u proljeće u kompleksu Dvori Lapad (3 dvorane, 600 sjedala), a kraj 2012. obilježit će otvaranje multipleksa u Slavonskom Brodu u Colosseum centru (4 dvorane, 520 sjedala) i veliki projekt u Splitu, multipleks s 12 dvorana u sklopu centra Mall of Split.

CineStar Varaždin film kino