Slika nije pronađena

U kina dolazi novi horor, a glavne likove ovdje ne gnjave duhovi, zombiji ili ludi ubojice, već jedna aplikacija. Trailer je zainteresirao ljude još prije mjesec dana kada je izašao, a uskoro će se napokon moći pogledati i film.

Trailer za horor film 'Countdown' upoznaje gledatelje s novom vrstom čudovišta koja se pojavila u novije doba – aplikacijom za mob. Radi se o novom teen horor/trileru koji će te osvojiti. Radnja ovog napetog filma stavlja u fokus mladu medicinsku sestru Quinn koja iz šale skine na mob aplikaciju koja navodno predviđa vrijeme smrti osobe, točan datum i vrijeme. Iako sve zvuči kao samo šaljiva glupost, ovog puta to nije slučaj. I dok aplikacija otkucava vrijeme, ona mora pronaći način za spasiti svoj život prije nego joj vrijeme istekne. Neki uspoređuju ovaj film s popularnim 'The Ringom', samo je razlika što je u ovom novom u pitanju tehnologija, a ne curica iz bunara.


Aplikacija stvarno i ubija ljude koji je skinu na mobitel, a Quinnine šanse da spasi živu glavu i prevari smrt su sve manje. Hoće li uspjeti? Pogledaj trailer i navuci se na film.


Film osim triler i horor elemenata ima i neke komične. Jasno daje do znanja da djelomično ismijava i daje komentar na ovisnost o mobitelima, koja je pogotovo velika kod mladih ljudi. Ukoliko voliš kombinaciju horora i komedije, ovo je kao stvoreno za tebe. Sreća je što film u kina dolazi već sljedeći tjedan pa nema dugog i nestrpljivog iščekivanja.


Foto: Imdb/ Youtube/ Giphy

M.T.

Pogledajte još:

Kralj horora Stephen King ima preporuku za tebe! Jedna nova horor serija mu je posebno zapela za oko

Ispuni večer vrištanjem – ovo je 15 najzanimljivijih i najstrašnijih horora dostupnih na Netflixu

Dirnut će vas, nasmijati i inspirirati! 'Tall Girl' je film koji će vas naučiti kako da prihvatite sebe i svoje mane

horor teen triler countdown film aplikacija

Još vijesti