Dua Lipa

Jedna od najpoznatijih svjetskih pjevačica se je našla u središtu skandala! Dua Lipa je dobila tužbu od jedne tvrtke te će završiti na sudu zbog jedne fotke. U veljači 2019. godine, pjevačica je objavila fotku na svom Instagram profilu koju je uslikao jedan od paparazzija – ipak ju možda nije trebala objaviti.

Svjetski poznata pjevačica Dua Lipa pronašla se u središtu skandala – dobila je sudsku tužbu od jedne poznate tvrtke jer je na svojem Instagramu objavila fotku na kojoj je ona, a uslikao ju je jedan od paparazzija. Tužba je podnesena jer je pjevačica na taj način prekršila autorska prava autora fotografije, odnosno podijelila je fotku bez dozvole i odobrenja. Tvrtka traži odštetu od 150 000 dolara.

Osim što je prekršila autorska prava, optužuju pjevačicu da je to bio njezin marketinški trik i da je zaradila nakon što je svjesno objavila fotku bez dopuštenih autorskih prava: 'Njezin račun na Instagramu je monetiziran po tome što sadrži sadržaj namijenjen akumuliranju pratitelja koji su usmjereni na konzumiranje i kupnju njezinog sadržaja' – piše u tužbi. Dua Lipa je fotografiju obrisala te ona ne postoji više na njezinom Instagram profilu, a u opisu fotke je pisalo: 'Živjet ću pod velikim pernatim šeširima do daljnjega' – rekla je.


Pogledajte još:

Kim Kardashian ponovno u središtu skandala zbog Photoshopa: Je li ovaj put malo pretjerala?

Otišla zbog skandala: Jedna od najpopularnijih Youtuberica se nakon dugo vremena vratila!

Ne stječe popularnost skandalima i dramama, a ne treba joj ni autotune! Upoznaj Lanu, novo ime domaće sceneSkandal tužba instagram Dua Lipa