Slika nije pronađena

Najmlađi član nekadašnjeg benda Jonas Brothers od svoje je nove izabranice mlađi čak 30 godina! I nije nikakva tajna da Nick voli starije – dejtao je s Kate Hudson 2016. godine (38) i s Deltom Goodrem (33) još 2011. godine. No, ovaj put je nadmašio samu sebe – sada ljubi Demi Moore (55)!


I Demi je uvijek voljela baciti oko na mlađe frajere – osim u braku s Ashtonom Kutcherom (39) do 2013. godine, bila je i s glazbenikom Seanom Fridayem (39) , trgovcem umjetninama Vitom Schnabelom (31) i ugostiteljem Harryjem Mortonom (36) koji je, osim s njom, hodao i njenom kćeri, Rumer Willis (29).


A upravo Rumer je upoznala Nicka Jonasa i mamu, Demi Moore, piše Radar Online

'Rumer zna da Demi privlače mlađi muškarci, a budući da je Nick singl i da ima iskustva sa starijim ženama, pomislila je da bi se mogli svidjeti jedno drugom. I bila je u pravu jer sada dejtaju. On je možda najmlađi muškarac s kojim je Demi do sada bila, ali je i jedan od najzrelijih', rekao je neimenovani bliski izvor.

via GIPHY


No, odlučili su svoju vezu držati u tajnosti budući da Demi izbjegava medijsku pozornost otkada je prekinula s Ashtonom. Navodno se viđaju od svibnja, no još nisu snimljeni zajedno.

Isti bliski izvor je dodao da je njihov primjer dokaz da su godine samo broj, slažete li se s njim?

Foto: Profimedia/Instagram/Giphy/Getty

M.Z.

Pročitajte još:

Prošlost koju žele zaboraviti - slavni koji su probali isfurati glazbenu karijeru

ANKETA Glasaj za svoj najdraži celebrity par - tko je totalno #couplegoals?

Najkjut priče - ovako su naši najdraži celeb parovi završili u vezi

ljubav celebrity Demi Moore Rumer Willis U vezi Nick Jonas

Još vijesti