Slika nije pronađena

Fanovi se slažu da s ovom bojom kose izgleda neprepoznatljivo, ali i da joj super stoji. Nova boja kose bila je uključena u look koji je nosila na modnoj pisti London Fashion Weeka.

Mijenjanje boja kose je u Kardashian Jenner klanu sasvim normalna pojava, neke od njih, a pogotovo Kylie, ne mogu ni mjesec dana izdržati s istom bojom kose. Kendall je totalna suprotnost, ona se svoje tamne kose drži i ne pokušava eksperimentirati. Zato je sada njenim fanovima bio poseban šok kada su je vidjeli na modnoj pisti s drugom bojom kose i to platinasto plavom.

Kao model, Kendall često mijenja izglede s obzirom na to što žele dizajneri čije revije nosi. Trenutno se održava Fashion Week, a Kendall je za reviju koju je nosila za brend Burberry morala ofarbati kosu u platinasto plavu. Bilo ju je teško i prepoznati na prvu, ali svi su se jednoglasno složili da izgleda TOP.


S lookom koji uključuje plavu kosu i tamne guste obrve podsjeća na Caru Delavingne. A hoće li Kendall ostaviti ovu boju kose na dulje staze ili će vratiti na svoju tamno smeđu nijansu vjerojatno ovisi i o sljedećim revijama koje će još nositi za vrijeme ovogodišnjeg Fashion Weeka.

Foto: Instagram/ YouTube printscreen

M.T.

Pogledajte još:

Kendall Jenner je sudjelovala u #BottleCapChallenge i razbjesnila fanove – otkrij zašto


U Kardashian grupnom chatu je zabavno – Kylie je otkrila da ju svi zezaju jer je najbogatija

Kylie Jenner otkrila je koji je njezin najveći strah! Fanovi su zbunjeni...

Kosa platinasto plava boja kose Kendall Jenner