Slika nije pronađena

Fanovi se slažu da s ovom bojom kose izgleda neprepoznatljivo, ali i da joj super stoji. Nova boja kose bila je uključena u look koji je nosila na modnoj pisti London Fashion Weeka.

Mijenjanje boja kose je u Kardashian Jenner klanu sasvim normalna pojava, neke od njih, a pogotovo Kylie, ne mogu ni mjesec dana izdržati s istom bojom kose. Kendall je totalna suprotnost, ona se svoje tamne kose drži i ne pokušava eksperimentirati. Zato je sada njenim fanovima bio poseban šok kada su je vidjeli na modnoj pisti s drugom bojom kose i to platinasto plavom.

Kao model, Kendall često mijenja izglede s obzirom na to što žele dizajneri čije revije nosi. Trenutno se održava Fashion Week, a Kendall je za reviju koju je nosila za brend Burberry morala ofarbati kosu u platinasto plavu. Bilo ju je teško i prepoznati na prvu, ali svi su se jednoglasno složili da izgleda TOP.


S lookom koji uključuje plavu kosu i tamne guste obrve podsjeća na Caru Delavingne. A hoće li Kendall ostaviti ovu boju kose na dulje staze ili će vratiti na svoju tamno smeđu nijansu vjerojatno ovisi i o sljedećim revijama koje će još nositi za vrijeme ovogodišnjeg Fashion Weeka.

Foto: Instagram/ YouTube printscreen

M.T.

Pogledajte još:

Kendall Jenner je sudjelovala u #BottleCapChallenge i razbjesnila fanove – otkrij zašto


U Kardashian grupnom chatu je zabavno – Kylie je otkrila da ju svi zezaju jer je najbogatija

Kylie Jenner otkrila je koji je njezin najveći strah! Fanovi su zbunjeni...

Kosa platinasto plava boja kose Kendall Jenner

Još vijesti