Slika nije pronađena

Kraj godine se bliži, a ujedno se najavljuju i svi novi trendovi koji će biti popularni u novoj, 2022. godini. Tako se u moru frizura najavljuju i boje koje će biti ekstra popularne u novoj godini, a mi smo izdvojili za svaku boju kose onu za koju se misli da će apsolutno pobijediti iduće godine na trend sceni.

Ako se želiš držati one poslovice 'Nova godina, nova ja', onda svakako moraš promijeniti i boju kose jer je to neizostavni dio svake promjene koju radiš na sebi! No, ako se ne želiš u potpunosti promijeniti, već samo osvježiti svoj izgled, u tom slučaju je također boja kose vrlo bitna, a bitno je da je i ta boja u trendu. Upravo zbog toga smo izdvojili neke boje i pramenove koji će biti apsolutni trendovi u 2022. godini, a ima ih za sve tipove i boje kose.

1.Karamel balayage
Idealna boja za sve one cure za smeđom kosom je karamel balayage – osim što prijelazi izgledaju odlično, nema velike potrebe za održavanjem s obzirom na to da je boja korijena vaša prirodna boja.

Foto: @gontscharowaa/Instagram

2.Crveno – smeđa kombinacija
Ova boja može odlično pristajati onima koji imaju zaista tamnu kosu, a tamnocrvena/smeđa boja odlično pristaje tamnijoj kosi i puti.

3.Rijetki plavi pramenovi

Isjeckani ili rijetki plavi pramenovi mogu odgovarati bilo kojem tipu i boji prirodne kose. Ova boja je specifična jer može izgledati odlično jer ovi pramenovi izgledaju kao da su posvijetlili prirodno od sunca.

4.Medeno plava

Možda najljepša boja za plavuše je medeno plava do zlatna boja kose, odnosno boja meda koja izgleda apsolutno predobro. Kod nje postoji samo jedna mana, a to je da joj je potrebno češće održavanje ukoliko želiš da uvijek izgleda top!

5.Hladna crna sa sivim

Rijetke su one osobe kojima odlično odgovara crna boja kose. No, hladna, ali meka crna boja, s primjesama sive, će biti u trendu iduće godine, zato one djevojke kojima crna odgovara, znaju što trebaju činiti!

6.Crveno – narančasta kombinacija

Ova kombinacija mogla bi biti idealna za one cure koje imaju svijetle oči! Opće je poznato da narančasta najbolje odgovara onima s plavim ili svijetlozelenim očima, a ova kombinacija narančaste s nekim primjesama crvene će biti odlična za sve te sretnice koje će biti u trendu.

Ukoliko zaista želiš biti u trendu iduće godine, a pritom osvježiti svoj izgled, svakako moraš odabrati jednu od ovih boja s kojima definitivno ne možeš pogriješiti.


Pogledajte još:

Cura pokazala koliko joj je puno kosa narasla u godinu dana – je li moguće? Mnogi tvrde: to su ekstenzije!

Frizure koje su uvijek u trendu – s ovih 5 jednostavno ne možeš pogriješiti

Čije frizure želimo kopirati? Top 10 slavnih osoba čije se frizure najviše pretražuju

trendovi Kosa boja kose 2022. godina

Još vijesti