Slika nije pronađena

I dok mnogi maštaju o tome da žive u susjedstvima gdje su se odlučili skrasiti celebovi, istina je da to nije baš najpametnija želja. Neki celebovi su ustvari noćna mora te život kraj njih nije nimalo ugodan, a daleko od idealnoga.

Složili smo kratku listu (ne)poželjnih celebova, ali i onih koji su skroz dobri susjedi te ne bismo imali ništa protiv toga da oni budu prve osobe koje vidimo ujutro!

Krenimo prvo s onim nepoželjnima...

1. Justin Bieber

Trenutno dobar dečko, Justin je prije četiri godine prolazio kroz neku fazu, pa je tako jedna od gorih stvari koje je tada napravio, činjenica da je susjedovu kuću gađao jajima! Naravno, iz toga je izbio skandal, pa je snimka incidenta završila na TMZ-u, a Justin je morao platiti kaznu od 80 tisuća dolara zbog čina vandalizma!

Justin se još uvijek ispričava javnim putem zbog svih stvari koje je napravio u tom periodu, pa tako i za to gađanje jajima. Sigurni smo da se je sada smirio, pogotovo otkako je s Hailey, ali i dalje nismo sigurni bismo li voljeli da nam on bude susjed...

2. Gigi Hadid

Gigi ti možda neće gađati kuću jajima, ali se vrlo vjerojatno nećeš moći pošteno naspavati niti odmoriti u njezinom susjedstvu. Naime, i sama je priznala kako je najgori mogući susjed, zato što živi za glasno pjevanje (čitaj deranje) na broadwayske hitove... Također je rekla kako i Zayn uživa u sličnom pravljenju buke.

Priznajemo da i mi sami volimo tu i tamo zapjevati, ali ne do te mjere da bismo se proglasili najgorim susjedima. Ne želimo razmišljati o tome kako to onda izgleda s Gigi.



3. Chris Brown

Ako postoji jedna stvar koju nitko ne voli, to jest kada se ljudi parkiraju na parkirna mjesta za invalide, iako nisu invalidi. Chris Brown je jedan od onih koji upravo to rade, što je veliki minus u našoj knjižici.

Uz to, često ima partyje koji traju do kasno u noć uz glasnu glazbu, a navodno su i njegovi psi dosta glasni, pogotovo kada ih naganja po kući, iako je gluho doba noći.

4. Robert Downey Jr.

Svi koji imalo prate ovog glumca, koji se proslavio ulogom Ironmana, znaju da njegov životni put nije bio nimalo lagan. Prije je bio ovisnik te je konzumirao svakakve droge. Trenutno je čist, no 1996 ga je njegov susjed pronašao u nesvijesti, nakon čega je ustanovljeno da je bio pod utjecajem droga, te je proveo noć u zatvoru. Ono što je loše jest što se onesvijestio u sobi od susjeda. Naime, kuće su bile jedna pokraj druge te s dosta sličnim ulazom, pa se je malo zabunio.

Ipak, taj isti susjed je rekao kasnije kako se glumac nije niti u jednom trenutku ponašao zastrašujuće, već je do samog dolaska policije pokušavao biti normalan te razveseliti kćer susjeda.

5. Matthew McConaughey

Još jedan u nizu nepoželjnih susjeda, McConaughey je tako jednom bio uhićen zato što je svirao bubnjeve u tri ujutro. Naravno nije bio sam, pa su on i ekipa proveli noć u zatvoru. Za razliku od Justina, Matthew ne vidi što je pogrešno u tome što je svirao bubnjeve, ako je to tada htio? I da, jesmo li spomenuli da je ekipa bila nadrogirana?



6. Hulk Hogan

Životinje su super stvar, a svi vole imati kućnog ljubimca, ako to mogu. Hulk Hogan je jedan od velikih ljubitelja životinja, no nažalost do te mjere da to utječe na živote ostalih. Jedno vrijeme je imao toliko životinja u kući  da susjedi nisu mogli uopće spavati od te silne buke. Navodno je imao pet kokoši, jednog pijetla, šest pasa, jednu mačku, ptičje kaveze i  feretku (vrsta tvora). Bio je to veliki problem, pa je dolazila i policija, a na kraju je u upravi grada održan sastanak o pravilima držanja životinja u kući.

7. Lenny Kravitz

Kanalizacija je dosta bitna stvar. Iako joj ne pridajemo previše pažnje, bitno je imati dobru kanalizaciju kako bismo izbjegli svakakve neugodne situacije. Nitko ne želi imati problema s time. Lenny Kravitz je uspio naljutiti cijelo susjedstvo, zato što im se kanalizacija totalno poremetila samo zbog njegovog nemara.

Da je krivac bio sam Lenny, govori i činjenica da ga je osiguravajuća kuća tužila za 300 tisuća dolara naknade...

8. Madonna

Ako je netko ovisnik o poslu, onda je to Madonna. Ova pjevačica je tako bila u problemu, upravo zato što se previše priprema za nastupe! Navodno redovito ima pripreme za nastupe, popraćene s glasnom glazbom i teškim pokretima, u gluho doba noći. Sve je poricala, ističući kako nikada ne vježba tijekom noći, no njezini susjedi koji ne mogu spavati zbog toga, se sigurno ne bi složili...



9. James Franco

Još jedan ovisnik o svom poslu je i James Franco, koji je doslovno doveo filmsku produkciju u svoje dvorište! To je naravno rezultiralo zauzimanjem više parkirnih mjesta, dolaskom kamiona, velikim brojem ljudi, ali i ogromnim količinama smeća, koje su se protegle preko cijelog susjedstva.

Naravno da je ljudima zasmetalo, pa su cijelu priču obznanili i javno!

10. Minnie Driver

Minnie Driver je u očima njenih susjeda totalna luđakinja, s obzirom na to da je branila prolaz njihovim radnicima, navodno ih skoro pogazila, a u jednom trenutku im je gađala kuću s malim spremnicima punim crne boje. Ali, svaka priča ima dvije strane, pa je tako na kraju ispalo da je cijelo vrijeme u pravu bila Minnie.

Nakon dvogodišnje svađe je odvela priču na sud, gdje je ona pobijedila zato što su njezini susjedi željeli skratiti širinu njezinog prilaza za auto samo kako bi mogli sagraditi zid oko njihove kuće!

A nakon top 10 najgorih susjeda, evo i pet najpoželjnijih susjeda Hollywooda!

1. Jennifer Lawrence

Ova simpatična glumica je osoba od koje bismo i očekivali da će biti super susjeda! Jednog dana je šetala svoje pse i primijetila kako joj je susjedi slabo, pa joj je došla pomoći, zvala hitnu te s njom pričekala dolazak vozila.

Također, voli biti u bliskim odnosima sa susjedima, što je potvrdila kad je rekla da se često nepozvana pojavi u kući kod Mile Kunis i Ashtona Kutchera, zato što su joj upravo oni susjedi!



2. Dwayne The Rock Johnson

Najpoželjniji susjedi u Americi su obitelj Obama, no odmah nakon njih slijedi Dwayne! Osim što ima super interakciju s fanovima, vrlo je miran i dobar susjed, uvijek spreman pomoći u svakoj situaciji!

I oni koji žive u njegovoj blizini tvrde kako nije samo zbog medija, zato što te stvari radi i kada nema nikakvih kamera u blizini!


3. Hilary Duff

Dok su većina celebova upravo oni koje treba opomenuti zbog lošeg ponašanja, Hilary Duff je vrlo vjerojatno jedina glumica koja opominje ostale 'smrtnike' iz njezinog susjedstva, javno im ukazujući na sve pogreške koje rade - bilo da se radi o ostavljanju opušaka ili drugim, ozbiljnim stvarima.

Neke priče tvrde da i sama Hilary nije baš najbolji susjed, no to se ubrzo pokazalo neistinom!

4. Miranda Lambert

U svojoj rodnoj Oklahomi živi normalan, prosječan život, iako je ona daleko od toga. Ova poznata glumica je skromna i uživa u malim stvarima, pa je zato i jedna od najpoželjnijih susjeda, bilo van ili unutra hollywoodskih krugova!

Kako sama kaže, doma ne želi imati status zvijezde, već obične susjede!



5. Blake Shelton

On se također nalazi na Zillowoj listi najpoželjnijih slavnih susjeda iz 2013-te godine, što ne čudi. Reputaciju održava i nakon te liste, pa je tako 2015-te spasio susjeda iz mulja u koji je bio zapao i iz kojeg se nije mogao pomaknuti dva sata, sve dok mu Blake nije priskočio u pomoć!

To nije prvi put da je pomogao susjedu, pa je tako spašavao susjeda kojemu se tijekom poplave kamion zaglavio na cesti, pa je ovaj pomogao da se sve riješi.

Je li te iznenadila ova lista? Pokraj kojeg celeba bi ti volio/la živjeti?


Foto: Instagram

A.Š.

Pročitaj još:

PRIJELOMNA VIJEST Demi Lovato završila u bolnici – evo tko je uz nju u teškim trenucima!

Pravi ulov – znate li koliko je 'težak' Justin Bieber? Mi smo se iznenadili!

Ovo nismo znali: 12 celebrityja koji su odustali od škole?!

celebrity slavni Susjedi

Još vijesti