Slika nije pronađena

Podsjetimo, otišla je offline krajem rujna prošle godine i nakon toga, sredinom listopada je završila u bolnici s dijagnozom emocionalnog sloma.

U tadašnjoj objavi je napisala: 'Iako sam zahvalna na prilici da progovaramo putem društvenih mreža, jednako sam zahvalna što se mogu odmaknuti i živjeti u stvarnosti' i dodala da uvijek imamo na umu da negativni komentari mogu povrijediti svačije osjećaje.


Nakon te objave je nestala iz virtualnog života, ali i iz stvarnog i posvetila se liječenju... Po izlasku iz bolnice, vrijeme je provodila s prijateljima i obitelji u prirodi... Sve o tome pročitajte u članku 'Selena se vratila – evo s kim i kako provodi vrijeme nakon psihičkog sloma [FOTO]'.

A sada se konačno vratila i u svijet društvenih mreža. Prije samo nekoliko sati je objavila novu objavu u kojoj je napisala: 'Prošlo je dosta vremena otkad ste me zadnji put čuli, no želim svima poželjeti sretnu novu godinu i zahvaliti vam se za svu ljubav i potporu. Prethodna godina za mene je definitivno bila godina promišljanja o samoj sebi, godina izazova i rasta. Upravo ti izazovi ti pokažu tko si i što si kadar savladati. Vjerujte mi, nije lako, no ponosna sam na to kakva osoba postajem i veselim se godini preda mnom. Volim vas sve'. Uploadala je i tri crno-bijele fotke...


Objava je do trenutka pisanja ovog članka prikupila više od 6 milijuna lajkova s tendencijom rasta. Komentari se također nižu i to uglavnom oni podrške, izraza ljubavi i veselja zbog njezinog povratka online. No, ništa manje nismo niti očekivali, zar ne?

Foto: YouTube Screenshot/Instagram

M.Z.

Provjeri još...

Selena Gomez pod povećalom – čini li se i vama da je otišla 'pod nož'? FOTO

Selena se vratila – evo s kim i kako provodi vrijeme nakon psihičkog sloma [FOTO]

Selena je ponovno u bolnici – je li za njezin emocionalni slom kriv Bieber?! [ANKETA]

online Selena Gomez instagram emotivna poruka

Još vijesti