Slika nije pronađena

No, nismo znali da je stanje toliko ozbiljno do kada TMZ nije izvijestio da je pjevačica doživjela emocionalni slom i da je hospitalizirana.


I to joj nije prvi puta – u posljednja dva tjedna je u bolnici završila dva puta. Oba puta je hospitalizirana zbog premalog broja bijelih krvnih zrnaca u krvi, što je česta posljednica kod ljudi koji žive s transplantiranim bubregom. Podsjetimo, ona je prošlo ljeto provela u bolnici gdje joj je presađen bubreg.... Više o tome pročitajte u članku '[VIJEST DANA] Selena Gomez nas je šokirala svojom objavom na Instagramu – ovako je zapravo provela ljeto'.

No, tijekom druge hospitalizacije u protekla dva tjedna, doživjela je težak napadaj panike i emocionalni slom pa je prebačena i zadržana u psihijatrijskoj ustanovi. Tamo će provesti neko vrijeme, ali još nije poznato koliko.

Mnogi, naravno, spekuliraju da je za ovaj slučaj 'kriv' Justin Bieber, njezin bivši dečko koji je odnedavno u civilnom braku s Hailey Baldwin. Više o njihovom vjenčanju pročitajte u članku 'Ljubavni život Biebera više nikada neće biti isti! Pa zar se on to oženio? Izgleda da – DA!'. Oni defo svoju ljubav ne kriju, a Seleni sigurno nije lako gledati zaljubljene golupčiće, no je li on doista 'kriv' ili ne, ne zna se.Njezini prijatelji rekli su da je odavala dojam emocionalno slomljene i očajne osobe proteklih tjedana... 'Posljednji tjedni za nju su bili jako teški, a prijelomna točka bio je napadaj panike. I sama je shvatila da treba potražiti pomoć kako bi se suočila s emocionalnim problemima. Sada je okružena  najbližim članovima obitelji i ima svu njihovu potporu. Sada je puno bolje...', rekao je izvor blizak Seleni za People.

Selena je sada podvrgnuta dijalektičko-bihevioralnoj terapiji kojom se liječe razne mentalne bolesti, a u sklopu koje će morati pronaći i promijeniti negativne misli i obrasce ponašanja.

UPDATE: Justin Bieber je u psihički iznimno lošem stanju viđen u srijedu, 10. listopada, ispred Hillsong crkve koju redovito pohađa, sam, odnosno bez prisustva Hailey Baldwin. Svi fanovi Jelene su odmah zbrojili 2+2 i zaključili da je za njegovu uzrujanost 'kriva' Selena, odnosno njezin emocionalni slom. Fotke pogledajte ovdje.

Foto: Instagram

M.Z.

Provjeri još...

Selena Gomez pod povećalom – čini li se i vama da je otišla 'pod nož'? FOTO

OMG Selena Gomez ne troši vrijeme – već je našla novog dečka i to tinejdžera?!

Poznati razlozi prekida najpoznatijeg para – Selena Gomez i Justin Bieber su i službeno single!

Selena Gomez emocionalni slom Justin Bieber anketa

Još vijesti