Slika nije pronađena

Selena je već 5 godina solo  i kaže da joj to uopće ne smeta, dapače, kako je sigurna da joj je upravo to trebalo i da je sretna što je na neko vrijeme stavila dejtanje na pauzu.

Prije nekoliko dana beauty Youtuberica Nikkie Tutorials objavila je novi video u kojem joj je gošća bila Selena Gomez. Isprobale su novu Seleninu šminku koja je napokon ugledala svjetlo dana i izašla u okviru njenog vlastitog novog brenda Rare Beauty. Cure su bile kao prave cure i pričale o svemu, a između ostalog i o dejtanju i dečkima. Selena je otkrila da solira već 5 godina, ali da joj to ni najmanje ne smeta. Dapače, kako se nada da nitko neće tu izjavu protumačiti kao poziv da joj se javi jer joj treba dečko. Iako su joj teme pjesama takve da se čini kao da traži nekoga, Selena je rekla da su dečki previše posla. Ono što je zabavilo Nikkie, ali i gledatelje je kada je rekla što je to uvjerena da njeni bivši misle o njoj. 'Svaki od mojih bivših misli da sam luda. Ali nije me briga.', rekla je Selena.

Dečki koje je Selena dejtala, a za koje barem javnost zna su Justin Bieber, Orlando Bloom, i posljednji, The Weeknd. Misle li stvarno da je luda? Nitko od njih nikada nije pričao o dejtanju sa Selenom niti o prekidu, ali i koga briga što bivši misle!

Foto: YouTube/ Shutterstock.com - Sky Cinema/ Shutterstock.com - Joe Seer

M.T.

Pogledajte još:

Selena Gomez otkrila s kojim izvođačem objavljuje novu pjesmu – neočekivana suradnja, a fanovi su izvan sebe!

Jasno je da će ovo biti veliki hit! Selena Gomez je producentica romantične komedije koja samo što nije tu

Selena Gomez otkrila da je bila zaljubljena u Colea Sprousea! Njegova reakcija je presmiješna...

ljubav veze mišljenje Selena Gomez bivši dečki

Još vijesti