Slika nije pronađena

Već ih se neko vrijeme može vidjeti zajedno, a pogotovo u posljednje vrijeme kada su ih paparazzi uhvatili na nekoliko dejtova po New Yorku.

Od prekida s Justinom Bieberom, nekoliko se puta pričalo da Selena dejta neke od drugih glazbenika sa scene, ali nijednom to nije bilo ni blizu istine. Sada je uhvaćena već na nekoliko dejtova s istom osobom i čini se da bi tu stvarno moglo nešto biti. Radi se o košarkašu Jimmyju Butleru. Uhvaćeni su na nekoliko dejtova posljednjih tjedana, a kako se inače njih dvoje nisu družili, svi se nadaju da je Selena napokon našla nekoga novoga na ljubavnom planu.

Nema ništa loše u soliranju, odmoru od ljubavnih drama i koncentriranju na vlastite uspjehe, što je Selena sasvim dobro iskoristila proteklih godina. Snimila je top album i vratila se na glazbenu scenu u punom sjaju, a nedavno je pokrenula i vlastiti brend šminke Rare beauty koji je također oduševio. A sada joj je krenulo i na ljubavnom planu. Svijetu je možda 2020. godina bila teška, ali Sel je donijela sreću i uspjehe.

Foto: Instagram printscreen

Pogledajte još:

Billie Eilish je otkrila da je stavila svoju prvu tetovažu - to joj je bilo na bucket listi za 2020. godinu

Charli i Dixie D'Amelio na udaru kritika nakon zadnjeg videa – nazivaju ih 'nezahvalnima' i gube pratitelje

Koja je bila prva fotka koju su celebovi objavili na svom Instagram profilu? Ova cura je skrolala i skrolala...

ljubav veze Selena Gomez dejtanje

Još vijesti