Slika nije pronađena
Izvori bliski Justinu Bieberu otkrili su da se mladi pjevač već neko vrijeme bori s depresijom, ali i da je krenuo na tretmane za koje je sigurna da će mu pomoći.

Mladi pjevač za kojim i dalje luduje svijet i prati svaki njegov korak već se neko vrijeme osjeća bezvoljno i umorno. To su časopisu People otkrili bliski izvori Justina Biebera, dodajući kako razlog depresije nije brak s Hailey Baldwin, za koji se često piše kako je pri kraju i da Justin zbog toga nije sretan. Skroz nasuprot, taj dio života je ono što ga trenutno posebno usrećuje.Razlog iza depresije s kojom se trenutno bori povezan je uz slavu. Peru ga emocije i vodi borbe s reflektorima svijeta pod kojima je non stop. Svaki njegov korak prate stalno mediji, fanovi, kamere i fotići su gdje god se pojavi... Počeo je kao slatki tinejdžer iz Kanade, drag, pristojan dečko, ali velika količina slave s kojom se odjednom trebao nositi ga je skroz promijenila. Zbog svega toga, izvori bliski Justinu otkrivaju da pjevač nekada ima osjećaj kao da svi žele samo vidjeti njegov slom.
Ima oko sebe ljudi koji su uz njega, ali ide i na tretmane koji mu


pomažu u borbi s depresijom.
Justin je uvjeren da će mu ovo pomoći i da


će se uskoro osjećati bolje.
Ovo nije prvi put da se Justin bori s depresijom. Prije nekoliko godina otkazao je 14 koncerata na turneji zbog problema s mentalnim zdravljem.


Ranije ovog mjeseca, samo pet mjeseci nakon što su se vjenčali, Justin i Hailey potražili su bračno savjetovanje i potaknuli govorkanja da sve nije tako idilično kako se čini. U nedavnom intervjuu za časopis Vogue Justin je ispričao da mu je teško vjerovati ljudima jer je u prošlosti donio neke loše odluke vezane za odnose s drugima, pa da mu je u početku bilo teško vjerovati i Hailey. U početku im je bilo teško izraziti svoje emocije i to ga je izluđivalo zbog čega su imali problema, ali sada to uspješno rješavaju i Hailey mu je velika emocionalna potpora. 'Jako je zahvalan za svoj predivan život i posebno za Haily. Teško mu je što ne može uživati u svemu i osjećati se sretno.', ispričao je izvor blizak Justinu za People.

Foto: Instagram

M.T./ Izvor

Pogledajte još:

Dokazao je da je više od pop zvijezde – istražili smo u kojim se sve žanrovima okušao Justin Bieber

OMG Novi album Justina Biebera stiže i prije nego smo očekivali?!

Počeo je ukrašavati lice – Justin Bieber u znak ljubavi prema Hailey napravio tetovažu

Depresija liječenje Justin Bieber

Još vijesti