Slika nije pronađena
Popularni YouTuber  Baka Prase došao je na druženje s fanovima u jedan trgovački centar u Novom Sadu i baš nitko nije mogao predvidjeti da će se nešto slično dogoditi. Očekivali se nekoliko stitina fanova, a na kraju se pokazalo da ih je došlo nekoliko tisuća!

>> Pretplati se na Teen385 Youtube kanal

Fanovi su blokirali hodnike, krenulo je naguravanje, vrištanje, razbijanje izloga, a u tom kaosu neki od njih su padali su u nesvijest. Oštećen je i jedan štand u trgovačkom centru pa je osiguranje pozvalo policiju koja je došla s pet vozila. Interventni policajci uključili su alarme, otvorili izlaze za evakuaciju i ispraznili centar."Nisam se skrivao u toaletu, već sam sve vrijeme bio u uredu. Nisam imao pojma da će se pojaviti toliko ljudi, već sam mislio da će doći njih 1.000, rekao je Baka Prase, pravim imenom Bogdan Ilić, za Blic. Dodao je da se već vratio u Beograd.

"Slikanje je u startu bilo pomaknuto u neki sporedni hodnik jer je centar već bio preplavljen. Bina na kojoj je trebao biti razgovor bila je pregažena i organizatori su odlučili da bude samo slikanje. Nažalost, neki su padali u nesvijest, izbila je tučnjava, nekoliko štandova je bilo slomljeno, dvoje roditelja je i meni prijetilo da će mi polomiti kičmu jer sam došao i napravio kaos svojom pojavom", napisao je na Instagramu.


youtube youtuberi baka prase

Još vijesti