Baka Prase

Nedavno je odjeknula vijest o smrti 21-godišnje Youtuberice Kike koja je bila jedna od omiljenijih na Balkanu, pogotovo za gejmere, s obzirom na to da je ona bila jedna od rijetkih djevojaka koja se upustila u svijet gejminga. Ubrzo nakon toga, mnogi su počeli optuživati jednog slavnog balkanskog Youtubera kao glavnog osumnjičenog za njezinu smrt.

Bogdan Ilić je jedan od najpopularnijih Youtubera na Balkanu, a poznatiji je pod imenom Baka Prase. Već je nekoliko godina poznat na balkanskoj YouTube sceni, a trenutno je poznata i drama koja se dogodila prije otprilike dvije godine gdje se je javno sukobio sa sada preminulom Youtubericom, Kikom. Mnogi ga upravo zbog te javne svađe osuđuju kako je on kriv za njezinu nedavnu smrt, a u skladu s time je pokrenuta i peticija kojom se želi zabraniti njegovo emitiranje na YouTubeu zbog vrijeđanja i bullyinga nad drugim Youtuberima i nad drugima ljudima.

Peticija je postala jako popularna i puno puta je podijeljena na društvenim mrežama, a u svega nekoliko dana je prikupila već više od 25 tisuća potpisa. Peticiju je pokrenula jedna majka koja se obraća svim roditeljima, a ujedno navodi kako sadržaj Bake Praseta nije zdrav za djecu jer on potiče mržnju. Nedugo nakon objavljene smrti Youtuberice Kike, Baka Prase je podijelio video na svojem YouTube profilu gdje je rekao kako oni nakon javne svađe više nisu bili u lošim odnosima te da su se rastali kao prijatelji.
Samim tim se ograđuje od svih optužbi da je on odgovoran za njezinu smrt, ali mu ipak mnogi ne vjeruju jer su društvene mreže preplavljene komentarima i videima kojima žele zabraniti Baku Praseta. Vrlo vjerojatno i zasluženo, s obzirom na sve drame, vrijeđanja i prozivke koje se događaju s njegove strane unazad nekoliko godina prema svim drugim balkanskim Youtuberima, pa čak i prema običnim ljudima.

Pogledajte još:

Pogođeni smrću 21-godišnje balkanske Youtuberice Kike drugi influenceri i Youtuberi šire važne poruke

Poznate osobe s najviše hejtera: Lista top 10 celebova koje najviše ljudi mrzi


Charli D'Amelio otvoreno o tome kakav je osjećaj svaki se dan sretati s hejtanjem na internetu

peticija Kika youtube baka prase

Još vijesti