Slika nije pronađena

Prvo su uzeli pauzu jedno od drugoga, a onda su i prekinuli. Nakon što su se u studenom pomirili, izgledali su sretnije no ikad do prije nekoliko dana...


No, njihova se romansa nije dopala jednoj jako bitnoj osobi – Seleninoj mami, Mandy Teefey koja ju je odgajala kao samohrana majka. Podsjetimo, krajem prosinca je Mandy doslovno hospitalizirana zbog Selenine veze s Bieberom. Već tada je rekla da nikad neće oprostiti Bieberu njegovo loše ponašanje prema Seleni niti ga prihvatiti, a neposredno nakon toga su se mama i kćer unfollowale na Instagramu.


Tada su počeli ozbiljniji problemi... Mandy i Selena tjednima nisu bile u dobrim odnosima, a Selena je ponovno završila u klinici u kojoj se liječila od depresije. Nakon toga je progledala i odlučila poslušati mamu i ostaviti Justina. Nepoznati izvor je za US Weekly potvrdio da je 25-godišnjoj glazbenici ipak važniji odnos s majkom. 'Justinova obitelj stvarno voli Selenu, ali njena obitelj još uvijek ne vjeruje Justinu. Iako ih je ona pokušala uvjeriti da se Justin promijenio, oni i dalje ne popuštaju', rekao je. No, dao je i naslutiti da prekid nije konačan - 'Selena i Justin žele dati njenoj obitelji vremena da napokon prihvate činjenicu da su njih dvoje sretni', objasnio je.


Ipak, nije Mandy jedini razlog prekida najpoznatijeg para današnjice – navodno je još veći problem što JB 'ne mari za nikog osim za sebe', a Selena je konačno to počela primjećivati i shvatila da ga više ne treba, piše People.

Foto: Profimedia

M.Z.


Provjeri još...

Selena Gomez i Justin Bieber uzimaju pauzu jedno od drugoga! Je li ovo konačan kraj Jelene?

Objavila fotku pa odmah obrisala: Selena čestitala Bieberu rođendan na originalan način – FOTO

Justin Bieber i Selena Gomez 'uhvaćeni' na romantičnom dejtu za Dan zaljubljenih

Prekid mandy teefey Justin Bieber Selena Gomez

Još vijesti