Slika nije pronađena

Sigurno već znate za Paige Niemann, TikTokericu koja snima videozapise od 2017. godine, a izgleda baš poput Ariane Grande i zahvaljujući tome je postala viralna.

Apsolutno svi su prvi viralni video Paige pogledali barem dva puta kako bi pokušali otkriti je li se Ari konačno pridružila TikToku. Priča o Arianinoj dvojnici se toliko proširila da je došla i do same Ariane. Naime, ona je Paige na kraju poslala najslađu poruku ikad, a više o tome možete pročitati u članku [OMG] Ariana je poslala najslađu poruku svojoj TikTok dvojnici! Otkrij što joj je napisala....
Sličnost između njih dvije je golema i baš zato smo se zapitali biste li ih vi mogli raspoznati. Našli smo jedan Arianin selfie koji je jednom prilikom objavila u svom Snapchat Storyju, uz njega smo namjestili jedan selfie od Paige, s njezinog Instagram profila, i postavili vam pitanje: 'Vidiš li ti razliku između Ariane Grande i njezine dvojnice Paige? Što misliš koja je od ovih prava Ari? Daj joj glas u anonimnoj anketi!'.


469 glasova kasnije, imali smo pobjednicu!

Sa 73 posto glasova pobijedila je Paige. Da, istina je - i vas je uspjela prevariti. Samo 27 posto ljudi uspjelo je prepoznati pravu Arianu Grande i dalo joj svoj glas. Nevjerojatno, ali istinito.


Ovo vas zaista može natjerati na razmišljanje. Jedna narodna mudrost kaže da svi imaju svog dvojnika negdje na svijetu. On je savršeni duplikat vas, s očima vaše mame, očevim nosom i tim dosadnim madežom za kojeg oduvijek želite da nestane. Ali, ima li istine u tome? Ipak živimo na planeti od preko sedam milijardi ljudi! Odgovor je očito složeniji nego što možda itko misli.

Jeste li vi ikad vidjeli nekoga tko nalikuje vama u tolikoj mjeri kao Paige Ariani Grande i obrnuto?

Foto: Snapchat Screenshot/ Instagram Screenshot/ Facebook Screenshot/ Giphy

M.S.K.

Pogledajte još:

Ona je ista Ariana Grande! Čak je i Ari potresena zbog ogromne sličnosti između nje i ove TikTokerice

[OMG] Ariana je poslala najslađu poruku svojoj TikTok dvojnici! Otkrij što joj je napisala...

Fan napao Arianu Grande da na nastupima ne pjeva uživo – moraš vidjeti što mu je odgovorila

Istraživanje paige niemann dvojnica publika anketa razlike Ariana Grande tiktok