Slika nije pronađena

Jeste li znali da se naši omiljeni celebovi poput Belle, Ashtona i Meghan nisu uvijek zvali kako se zovu danas?

Celebovi se ne razlikuju previše od nas – ako zanemarimo činjenicu da imaju milijune, dobivaju pozivnice za VIP zabave i imaju mogućnost bez problema promijeniti svoje ime. U nastavku otkrivamo prava imena koja su naši omiljeni glumci i pjevači imali prije nego što su postali slavni. Postoje različiti razlozi zašto se celebovi odlučuju na promjenu imena. Ponekad im ime ne paše uz imidž, ponekad je predugačko, ponekad ih menadžeri savjetuju da odaberu drugačije ime koje će biti zvučnije, a ponekad slavne osobe jednostavno ne vole vlastito ime pa su ga odlučili promijeniti. Koji god razlog bio, donosimo vam 10 pravih celebrity imena koja će vas iznenaditi.

1.Princ Harry i Meghan Markle
Oba člana ovog kraljevskog para rođena su pod drugačijim imenima. Harryjevo pravo ime je Henry Charles Albert David, a Harry mu je samo nadimak. Prvo ime njegove supruge je zapravo Rachel, a Meghan joj je srednje ime.

2.Ashton Kutcher
Njegovo pravo ime je zapravo Christopher, a moramo priznati kako mu srednje ime Ashton zaista bolje pristaje.

3.Lucy Hale
Ova 'slatka mala lažljivica' rođena je pod imenom Karen Lucille Hale i odlučila ga je skratiti te je sada poznata samo kao Lucy.

4.John Legend
Ime Johna Legenda zaista jest John, no svoje pravo prezime Stephens zamijenio je drugim, legendarnijim prezimenom.

5.Reese Witherspoon
Poznata plavuša rođena je pod dugačkim imenom Laura Jeanne Reese Witherspoon pa ga je odlučila skratiti izbacivši prva dva imena.

6.P!nk
Naravno, nismo ni mislili da se popularna pjevačica rodila s ovim ružičastim imenom s uskličnikom, ali moramo priznati kako taj cool nadimak bolje zvuči od njenog pravog imena – Alecia Beth Moore.

7.Bella Hadid
Pravo ime ove ljepotice je Isabella Khair Hadid. Iako je Bella kraće i zvučnije, njeno puno ime također zvuči lijepo i egzotično.

8.Camila Cabello
Puno ime poznate pjevačice je  Karla Camila Cabello Estrabao.

9.Kevin Jonas
Svi od malena znaju za Nicka, Joea i Kevina. No, malo tko zapravo zna da je pravo ime najstarijeg Jonasa zapravo Paul Kevin Jonas II.

10.Lizzo
Ova popularna pjevačica i reperica rođena je pod imenom Melissa Viviane Jefferson, a Lizzo je nadimak iz djetinjstva koji joj idealno pristaje.  

Foto: Instagram/ Instagram printscreen

M.B.

Pogledajte još:

Cardi B, Taylor Swift ili Beyonce: Koje su 'obične' poslove imali celebovi prije nego su postali poznati?

Nemaš pratnju za maturalnu? Pozovi omiljenog pjevača! Ovo su celebovi koji su išli na maturalnu s fanovima

Skida li kamera centimetre? Celebovi za koje nismo znali da su baš toliko jako visoki

celebovi zanimljivost pravo ime