Slika nije pronađena

Obožavamo ih, gledamo njihove zajedničke objave na Instagramu, po stoti put čitamo kako su se upoznali i jedva čekamo sve vijesti koje su vezane uz njih dvoje – neki parovi jednostavno su nam totalni #couplegoals.

No, u Hollywoodu postoje dva različita tipa parova. Oni koji se skrivaju i čuvaju svoju vezu od pogleda javnosti i oni koji uživaju u publicitetu i jedva čekaju da netko izmisli novi trač o njima. Ovo su neki primjeri – koji parovi su ti draži.

Drama, drama i još malo drame:


Selena Gomez i Justin Bieber
– njihova ljubavna priča započela je krajem 2010. godine kad su prvi put viđeni zajedno, a par mjeseci kasnije uhvaćena je i njihova prva javna pusa. Veza koju obožavamo jer je realna – red ljubavi i savršenstva i red drame i svađa i prekida. Tako to nekako često bude u tim godinama. Svima je bio šok nakon što smo prošle godine saznali da su opet skupa i nije dugo trebalo da postanu (opet) jedan od najdražih parova.


Miley Cyrus i Liam Hemsworth – oni su dokaz da ponekad samo treba odrasti. Godine 2009. upoznali su se na setu filma The Last Song, a nakon par mjeseci objavili su da su par. Ona su prekinuli. Onda su bili skupa pa su se 2012. zaručili. Onda su prekinuli. Onda su krajem 2015. krenula šuškanja da su opet skupa i danas su miran, sretan par. Spominje se i prsten i vjenčanje, ali nama je drago da se Miley smirila i da je konačno sretna.


Kylie Jenner i Travis Scott - drama je inače druga riječ za obitelj Kardashian Jenner i javnost uglavnom sazna za sve njihove radnje. Naravno, na pladnju je i njihov ljubavni život. Kylie Jenner prvo je najviše na svijetu volje Tygu i njegovog sina te su se ponašali kao prava mala obitelj. Onda su odjednom prekinuli. Bam! Pukla ljubav. Par mjeseci nakon toga ona je viđena na Coachelli s Travisom Scottom, a još par mjeseci nakon toga pojavile su se glasine o trudnoći. Iako je već početak 2018. još uvijek ne znamo je li Kylie trudna ili ne, ali jedno je sigurno - tu drami nije kraj.


Oni koji se vole u tišini:


Gigi Hadid i Zayn Malik
– par koji se nekako uvijek skriva daleko od očiju javnosti, a i dalje uspijevaju biti totalno preslatki. Uz njih se ne veže drama i samo tu i tamo objave neki zajednički selfie na Instagramu. Za njih smo prvi put saznali krajem 2015. godine i od tad često miješaju privatno i poslovno – zajedno su pozirali za Vogue, skupa glumili u spotu, mediji ih jako vole.



Sam Smith i Brandon Flynn
– spoj glume i glazbe uvijek nam je super pa čak i kad je riječ o dva dečka. Iako su neke obožavateljice ostale razočarane, moramo priznati da su dečki totalno sladak par. Sredinom prošle 2017. godine počelo se

Objavu dijeli Gigi Hadid (@gigihadid)



Chloe Moretz i Brooklyn Beckham – upoznali su se 2014. na Tjednu mode u Parizu i jedan su od najmisterioznijih mladih parova. Ne objavljuju često slike, ne idu zajedno po eventima, ali vole se. Šuškalo se kroz 2015. godinu da su prekinuli, ali jednostavno u bili koncentrirani na druge stvari. Ponekad je tajnovitost stvar koja može spasiti vezu.

Objavu dijeli bb (@brooklynbeckham)





Foto: Instagram/Getty

I.I.

Pročitajte još:

ANKETA Glasaj za svoj najdraži celebrity par - tko je totalno #couplegoals?

Često su #couplegoals na Instagramu fejk – parovi koji se svađaju više se vole

Najkjut priče - ovako su naši najdraži celeb parovi završili u vezi

celebrity drama veze slavni

Još vijesti