Slika nije pronađena

Nema ničeg ljepšeg od sestara koje su najbolje frendice – a kad su u showbizu, stvari postaju medijski privlačne. Ovih 10 'parova' sestara su trenutno najpoznatiji na svijetu i sve su skoro jednako talentirane.

1. Maddie i Mackenzie Ziegler

Iako cure imaju zajedničku internetsku stranicu The Ziegler Girls, vode sasvim odvojene karijere i prave su BFF u stvarnom životu. Obje su plesačice i doslovno su #sistergoals.


2. Bella i Gigi Hadid

Sestre Hadid su nebrojeno puta dokazale da su uvijek tu jedna za drugu bez obzira na sve. Već su nekoliko puta zajedno prošetale modnim pistama,nedavno čak i u pratnji brata Anwara.


3. Kylie i Kendall Jenner

Sestre Jenner su vlasnice modne linije KENDALL + KYLIE i cure koje su definitivno pokrenule puno puta modnu revoluciju. Uz to su i naše najdraže BFF sestre na sceni.


4. Noah i Miley Cyrus

Miley se već više puta dokazala kao savršena starija sestra – uvijek podrži mlađu sestru na njezinim koncertima i njezina je podrška u teškim trenucima. Nije se lako probijati na svjetsku scenu celebrityja, ali Noah je u tome uspjela već s nepunih sedamnaest godina.


5. Dakota i Elle Fanning

Obje su vrsne glumice još od malih nogu (doslovno), a njihove karijere se u posljednje vrijeme razvijaju u posebnim smjerovima – Elle se više 'drži' horora, a Dakota SF-a i drame. Odrasle su zajedno u Los Angelesu i i uvijek su imale vremena jedna za drugu.


6. Jessica i Ashlee Simpson

Cure su poznate kao pjevačice i glumice, čak i ikone popa 90-ih godina prošlog stoljeća, ali i kao kraljice reality televizije. I dalje žare i pale.


7. Beyonce i Solange Knowles

Ove dvije kraljice su doslovno #familygoals. Obje su poznate po vrhunskim glasovima, po promoviranju aktivizma i po borbi za jednakost. Iako su bile 'zaratile' nakon što je Solange istukla Jay-Z-ja, zakopale su ratnu sjekiru i ponovno se druže svi sa svima.


8. Zoey i Madelyn Deutch

Dvadesetšestogodišnja Madelyn je nagrađivana scenaristica, a dvadesettrogodišnja Zoey glumica – cure doslovno rasturaju već godinama. Žive vrata do vrata i zajedno rade na istim projektima.


9. Cara i Poppy Delevingne

Cure su vizionarke i zagovarateljice ženskih prava – Cara je svima dobro znana glumica i model, a Poppy njezina starija sestra manekenka i glumica. Cure su zgodne i ono najbitnije – svoje!


10. Mary-Kate i Ashley Olsen

Znamo ih kao preslatke curice iz serije 'Puna kuća', a iz novije povijesti kao operirane sestre problematične naravi. Cure su započele karijeru kao šestomjesečne bebe, a danas njihovo carstvo vrijedi više od milijardu dolara. Cure su se 1993. povukle iz svijeta filma kako bi osnovale svoj modni brend 'The Row'.


Foto: Instagram

M.Z.


Pročitajte još:

Sestra ti je najbolja frendica? Onda su ovo idealne tetovaže za vas

7 'čudnih' pitanja koja možeš postaviti samo svojoj sestri

Savjeti kako da ti prestane ići na živce - postani BFF sa svojom sestrom ili bratom

poznati prezimenjakinje celebrity Braća sestre slavni

Još vijesti