Slika nije pronađena

Najpoznatiji par iz serije Riverdale – Jughead i Betty, dejtali su i u stvarnom životu, no izgleda da su nakon dvije godine odlučili da je kraj.

Nagađanja da su ovaj dvojac prekinuli vrte se već nekoliko dana, a sve više dokaza izlazi koji potvrđuju da su nagađanja u pravu. Oštro oko fanova dokaze za svoje tvrdnje pronašlo je u fotki koju je Coleova mama objavila na društvenim mrežama, a već neko vrijeme par nije nigdje viđen zajedno. Fanovi serije Riveradale, u kojoj ovaj dvojac također glumi par, navijali su da im veza uspije i u stvarnom životu. Ali izgleda da od toga ništa, kako je potvrdio US Weekly.

via GIPHY


Ovog se vikenda održao Comic Con u Americi, ekipa iz Riverdalea je naravno bila tamo, a mnogi su primijetili da se Cole i Lili cijelo vrijeme međusobno izbjegavaju. Navodno je netko i čuo kako je Cole na ovom događanju pričao prijatelji o tome kako su prekinuli. Međutim, i dalje prate jedno drugog na društvenim mrežama pa se svi nadaju da situacija nije toliko ozbiljna.

Iako su prekinuli, na panelu koji se održavao na Comic Conu, sjedili su jedno do drugog i sve se činilo u redu, no na kraju događanje napustili odvojeno. Održavanje profesionalnosti među njima je itekako bitno jer upravo je krenulo snimanje nove sezone Riverdalea. Od kada je krenula serija 2016. godine fanovi su navijali da Cole i Lili završe zajedno, a u ljeto 2017. se to napokon i dogodilo. Već od tada par nije htio previše pričati o svojoj ljubavnoj vezi, a Sprouse je i izjavio da nije tip osobe koji će pričati o svom privatnom životu s medijima ili u javnosti te da se uvijek trudi razdvojiti posao od privatnog života. Je li to razlog zbog kojeg se još ni jedno od njih nije javno oglasilo o prekidu?

via GIPHY


Jedan od izvora bliskih paru za portal E! je otkrio da su prekinuli ranije ovog ljeta i da trenutno na snimanju Riverdalea ne žive zajedno. Ali, isti je izvor naglasio i da su stvari između njih još uvijek dosta neodređene, ali da stvari idu prema tome da bi se možda mogli i pomiriti.

Foto: Imdb/ Giphy

M.T.

Pogledajte još:

Otkriven je datum kada izlazi nova sezona Riverdalea – i nije toliko daleko!
[OMG] Šok i nevjerica! Dylan i Cole Sprouse mogli bi imati trećeg dvojnika

Cole Sprouse promijenio frizuru i ofarbao kosu – postaje li on to sve sličniji svom bratu?


veza ljubav Prekid ljubavna veza Cole Sprouse lili reinhart

Još vijesti