Slika nije pronađena

U njenoj se kolekciji nalazi preko 60 rijetkih i limitiranih modela nekih od najluksuznijih brendova kao što su Fendi, Chanel ili Hermes.

Može li se od Kylie uopće očekivati nešto manje? Naravno da ne. Nije razočarala ni ovog puta kada je na Insta storyjima s fanovima podijelila kako izgleda njen ormar s torbicama. Jer naravno da Kylie ima poseban ormar samo za svoje torbice. Kada god podijeli neki dio svoje kuće, fanovi polude – jedni od divljenja, a drugi od zgražanja jer zašto ima toliko toga, a djeca u Africi gladuju. Na sreću, Kylie se ne da smesti i svako toliko podijeli sa svojim pratiteljima na Instagramu sneak peek nekog od svojih ormara. Sada je to bila kolekcija torbica.



Očekivano je da ih ima puno, i to najviše onih dizajnerskih, ali da ih ima ovoliko, i to rijetkih komada koji su iz starijih ili limitiranih kolekcija... Po onome što je pokazala, procjenjuje se da je vrijednost njenih torbica najmanje milijun dolara. Ima Chanel, Fendi, Hermes, Birkin i svih drugih brendova čije ime nitko nije siguran kako se izgovaraju.




Ako je vjerovati People časopisu, samo nekoliko Birkin torbica koje Kylie posjeduje imaju svaka vrijednost od skoro pola milijuna dolara, ali to nikada nije stvarno i potvrđeno. Ovo nije prvi put da je Kylie pokazala svijetu svoje torbice. Snimila je prije dvije godine i video za svoj YouTube kanal na kojem je napravila turneju po ovom ormaru.


Tada je objasnila da je ova prostorija posebno dizajnirana, pogotovo kada je u pitanju rasvjeta, kako bi mogla dobro vidjeti svaku od njih. Od 2018. kada je objavljen video do danas se njena kolekcija bez sumnje povećala i izgleda još impresivnije.

Foto: Instagram printscreen/ YouTube

M.T.

Pogledajte još:

Fanovi opet prozivaju Kylie Jenner na društvenim mrežama! Ona niže greške jednu za drugom

Kendall i Kylie se izobličile u Photoshopu i mislile da nitko neće primijetiti! Sada ih svi ismijavaju

[OMG] Proizvodi za njegu lica Kylie Jenner uskoro dolaze u Europu – hoće li se moći kupiti i kod nas?

kolekcija torbice Kylie Jenner instagram

Još vijesti