Slika nije pronađena

Pjevač se počeo bojati za vlastitu sigurnost toliko da je po noći zaključavao i vlastitu sobu. Cijela je priča počela njegovim pokušajem da napravi dobro djelo i pomogne nekome, nije mogao ni sanjati da će mu se to obiti o glavu.

Harry Styles nije mogao ni pretpostaviti koliko će jedna uobičajena sitnica koju napravi imati kasnije utjecaja na njegov život. Jednog jutra kada je odlazio van iz svoje kuće u Londonu, vidio je na cesti beskućnika. Bilo mu ga je žao i htio mu je dati nešto novaca, ali beskućnik novac nije htio primiti zbog kako je rekao, vjerskih razloga. Ali Harry nije mogao samo tako otići i ponudio je da će mu u obližnjem cafeu kupiti nešto za pojesti i popiti. Kada mu je donio hranu, beskućnik – Pablo, pitao ga je hoće li s njim u restoran. Harry je odbio jer  je išao na posao, a i priznao je da se malo uplašio. I tada je sve počelo. Pablo ga je počeo pratiti non stop.
U poštanski mu je sandučić ubacivao pisamca, pratio ga kada je išao trčati i kada se išao družiti s prijateljima u lokalni pub. Doslovno nije bilo dana kada ga Harry nije viđao. Situacija je eskalirala kada se Pablo bacio na njega i hvatao ga tijekom jednog trčanja. Sve je završilo na sudu, jer kako je Harry priznao, nije se više osjećao ni malo sigurno u vlastitom domu. A zašto ga je Pablo stalkao? Tu situaciju postaje skroz bizarna. On je vjerovao kako mu je Harry srodna duša i da ga zapravo duhovno štiti kada je u njegovoj blizini. Ispostavilo se da je Pablo imao dobro razrađen plan. Saznao je gdje otprilike živi Harry i muvao se po tom kvartu dok nije naišao na njega. Sudac je pohvalio Harryja jer je samo htio učiniti dobro djelo i rekao koliko mu je žao što se sve tako završilo.


Foto: Canva/ Instagram

M.T.

Pogledajte još:

Novi trend na Instagramu koji je pokrenula Kendall Jenner – psiholozi upozoravaju da je zabrinjavajuć

Jennifer Aniston se tek sad pridružila Instagramu i to sa stilom – fotka 'Prijatelja' koju je objavila će te oduševiti!

[LOL] Rasipao se k'o kruška! Svi urlaju od smijeha na fotke Justina Biebera kako pada s monocikla

srodna duša stalker Harry Styles

Još vijesti