Slika nije pronađena

Sigurno ti se barem jednom dogodilo da si u školi ili gradu došla do neke osobe misleći da je to tvoja frendica ili frend, a tek kad si došla jako blizu skužila si da je to neka nepoznata osoba. Iako je i ovo pomalo neugodno, još čudnija bil bila situacija u kojoj bi pronašli osobu koja nalikuje na nas.

Upravo to dogodilo se 17-godišnjoj Santani Gutierrez koja je odjednom postala pravi hit na internetu. Njezina priča počela je prije par mjeseci kada je u jednom trgovačkom centru srela curu koja je ista ona. Ona i frendica bile su u shoppingu kada im je prišla cura koja im je počela pričati o nekoj organizaciji za zaštitu djece.

'Osjećala sam se grozno jer nisam uopće slušala što priča već sam samo gledala koliko mi je slična', rekla je Santana. Djevojka je rekla da se zove Isobel, nasmijale su se cijeloj situaciji, razmijenile kontakte i fotkale se skupa. Santana je fotku objavila na Twitteru, a onda se dogodilo nešto čudno.

h

Ekipa je počela slati fotke svojih frendova ili frendica koje nalikuju na nju. Naravno da je u šali pitala roditelje imaju li joj što za priznati i jesu li je možda razdvojili od sestre blizanke u bolnici. Naravno, roditelji su rekli da nema nikakve rodbinske veze među njima i da je sve stvarno zanimljiva (i pomalo neobična) slučajnost.

Foto: Twitter

I.I.

Pročitajte još:

Čudna fotografija: Uzorak na majici se mijenja – jesu li prugice vodoravne ili okomite?

'Uslikaj jaje na oko jer to nitko drugi nikada nije radio' – što nas nervira na društvenim mrežama

Fotka sa šest djevojaka na kauču je totalno zbunila internet – vidite li problem?

dvojnica blizanka

Još vijesti