Slika nije pronađena
Sve je započelo kada je Gabi Dunn, 18, prekinula sa svojim dečkom Jeffom Brightom, 19, dva dana nakon maturalne večeri ove godine i odlučila se malo našaliti na Twitteru. Budući da je na svim fotkama s Jeffom, malo se poigrala u Photoshopu i stvorila novi trend.

'Zaključila sam da bi bilo šteta baciti sve fotke s maturalne pa sam ubacila svojeg najdražeg glumca', rekla je Dunn za BuzzFeed News.S Jeffom je ostala u dobrim odnosima, koji nije imao ništa protiv slike Ryana Reynoldsa na njegovom mjestu, čak taj potez smatra zabavnim. 'Mislim da je to cool. I ja volim njegove filmove i drago mi je da je moja zamjena Kanađanin'.

Budući da je u objavi označila Vancity Reynolds (profil Ryana Reynoldsa), slavni glumac retvitao je njezin post dan kasnije i pokrenuo lavinu heštegova DontMessWithGabi.I tako je nastao novi internetski trend – svi 'prekrojavaju' svoje fotke s maturalnih jer, čini se, nisu zadovoljni svojim odabirom pratnje, a i tko ne bi volio imati Channing Tatuma, Zac Efrona, Nicka Jonasa ili Ryana Goslinga pod rukom ili na plesnom podiju?


Foto: Instagram/Twitter

M.Z.


Pročitajte još:

Novi Instagram trend koji opako lajkamo – haljinice od lubenice su preslatke!

Trend koji nas je oduševio – fitness spavanjem gube se kalorije!

Svi žele biti retro - Tamagotchi je defo MUST have ako pratiš trendove

slavni Ryan Reynolds Maturalna večer twitter internetski trend

Još vijesti