Slika nije pronađena

Kada skinu svu onu fensi odjeću, sto slojeva skupe šminke i ugase se svjetla kamera, slavne face su najobičniji ljudi od krvi i mesa poput nas.

Imaju loše dane, muče ih sitne nesigurnosti, a ponekad ih bocne i žalac ljubomore. Rekli bismo da je upravo to razlog zašto neki od njih ne podnose svoje celebrity kolege – a 'simpatija' je nerijetko obostrana.

Neki su javno potvrdili koje osobe ne vole, a o nekima se nagađa. U svakom slučaju ovo su celebovi koji se međusobno ne podnose:

Taylor Swift i Katy Perry

Koliko se ove dvije djevojke ne vole, znaju već i ptičice na grani. Prvo je Tay svoju pjesmu Bad Blood posvetila Katy, a kada je ova čula za to, uzvratila je udarac i usporedila pjevačicu s Reginom George iz filma Mean Girls. Nije baš neki kompliment, zar ne?


Orlando Bloom i Justin Bieber

Sve je započelo kada se Justin počeo družiti s Mirandom Kerr, bivšom suprugom Orlanda Blooma. Ovaj je poludio kada je saznao za novo prijateljstvo pa je počeo izlaziti sa Selenom Gomez. Sve je kulminiralo kada su se sreli u restoranu gdje su se obračunali šakama. Tko je izvukao deblji kraj?Nicki Minaj i Mariah Carey

Dok su surađivale na snimanju showa American Idol, ove slavne cure neprestano su se podbadale. Nicki navodno nije mogla podnijeti ponašanje Mariah koja se držala poput dive, dok je Carey zahtijevala određeno poštovanje koje Nicki nije pokazivala. Kakvi problemi!


Kim Kardashian i Paris Hilton

Paris je bila vladarica crvenog tepiha i žutog tiska, a Kim je, najblaže rečeno, bila njezin potrčko. No Kardashianka je odlučila izaći iz njene sjene i 'pustila' je svoj seks video koji joj je donio neviđenu slavu, a Paris je pala u zaborav. Cure ni danas navodno ne pričaju.


Christina Aguilera i Kelly Osbourne

Ove dvije dive vole si međusobno govoriti da su debele. Svaki put kad bi jedna od njih nabacila koju kilu, ova druga bi joj odmah prilijepila 'kompliment'. Mir cure!


Foto: Getty.com
I.N.

Pročitajte još:

Rođeni sa zlatnom žlicom u ustima: zvijezde koje su odrasle u bogatstvu

10 zvijezda za koje niste imali pojma da su niske

Bila je najljepša tinejdžerica: pogledajte Angelinu Jolie kada je imala 15 godina

 

mrznja neslaganje

Još vijesti