Slika nije pronađena

Dolazak Justina Biebera izazvalo je euforiju među mnogim tinejdžericama, no bilo je i onih koji su njegov dolazak iskoristili da putem interneta istresu svu svoju mržnju i tako zorno pokažu 'na kome Hrvatska ostaje'.

Na Facebook eventu uoči dolaska Justina Biebera okupio se upravo velik broj mladih mrzitelja, koji očito vjeruju da su vrlo kreativni i duhoviti dok se natječu u što zlobnijem komentaru piše Index.hr


'Prodajem frezu 1.8 V8 15 konja,kerozinac fs-tdi nema fragazer jer sam ga Justinu biberu (papru) zabil u jebenu glavu i izbil mu smrdljivo oko...hvala.informacije dogovorite s tim majmunom da vam vrati fragazet' piše tako Marin Obranović, koji tvrdi da ga 'ne slusa jer nije ni do nožnog prsta sabanu, kiticu, veći, breni...'.

Dok Njemačka s društvenim mrežama dogovara brisanje svakog govora mržnje a Europa se sprema mladima do 16 godine zabraniti pristup istima, mladi Hrvati očito se mogu bez problema iživljavati i skupljati lajkove bez ikakvih posljedica.


'Pistolji se mogu kupit na ulazu il da ponesem?' i 'Da mu se bar avion srusi u dolasku!' samo su neki od komentara koji su osvanuli na našem Facebook page-u nakon što smo objavili vijest o dolasku mlade zvijezde.

Unatoč svim ružnim i uvredljivim komentarima, Beliebere nije briga – njihov idol napokon dolazi u Hrvatsku!

Osuđujete li ovakav govor mržnje?

Foto/Izvor: Index.hr
I.N.

Pročitajte još:

Potvrđeno je: Justin Bieber održat će koncert u Zagrebu!

KVIZ: Koji si hit iz 2015.?

Dobrica u duši: dokazi da je Justin Bieber pažljiva osoba

Justin Bieber Komentari mrznja

Još vijesti